Dolarda son durum

Dolar yeni güne 13.81 liradan başladı

GİRİŞ 11.01.2022 08:39 GÜNCELLEME 11.01.2022 08:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dolar/TL dün son haftaların en sakin günlerinden birisini geçirdi. Gün boyunca 13.82 civarında seyretti.

Dolar yeni güne de 13.81 liradan başladı.

Geçen hafta piyasalara yaklaşık Fed'in 2022'deki muhtemel faiz kararları damga vurmuştu. Son yayımlanan Fed tutanaklarında erken bir faiz verilmesi sinyalinin alınması doların küresel olarak güçlenmesine yol açtı.

Bunun yanında omicron varyantının yayılım hızı da hala endişeyle takip ediliyor.

YORUMLAR 4
  • Hakki Sel 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden yukselecek diye algilar basladi millet borsadan cikip dolara girmeye baslamis yine ayni senaryo olmaz insallah.Keske soyle bi tek hanelere gelsede artik onumuzu gorebilsek bi istikrar olsa.
    Cevapla
  • Akın 4 yıl önce Şikayet Et
    Dolar çok fazla yükselemiyor bu iyi bir şey ama düşemiyor da. Marketlerdeki yüksek fiyatların belini kırmak için uzun bir süre dalgalanmadan 9-10 liralarda kalması lazım ki fırsatçılar ümidini ve kur yükselme beklentilerini yitirsin ve fiyatlar geriye gelsin.
    Cevapla
  • niksarlı 4 yıl önce Şikayet Et
    yerin dibine batsın inşaALLAH..
    Cevapla
  • merve 4 yıl önce Şikayet Et
    hala bir değişiklik yok, madem her şeyi göze aldık faizi tamamen yasaklayın... ne olacaksa olsun
    Cevapla