BDDK'dan Destek Yatırım Bankası AŞ'ye faaliyet izni

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca Destek Yatırım Bankası AŞ'ye faaliyet izni verildi.

GİRİŞ 08.01.2022 11:57 GÜNCELLEME 08.01.2022 12:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK)Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kurul kararına göre, Bankacılık Kanunu ve Bankaların İzne Tabi İşlemleri ile Dolaylı Pay Sahipliğine İlişkin Yönetmelik kapsamında yapılan değerlendirmeler neticesinde 4 Şubat 2021'de kuruluş izni verilen Destek Yatırım Bankası AŞ'ye faaliyet izni verildi.İlgili karar

DESTEK YATIRIM BANKASI'NIN SAHİBİ KİM?
BDDK, 300 milyon lira sermayeli Destek Yatırım Bankası'nın kurulmasına Şubat 2021 tarihinde izin vermişti. O tarihte Resmi Gazete'de yer alan açıklamalara göre, bankanın ortakları arasında Destek Faktoring, Altunç Kumova, Azize Binnur Tosun, Özgür Akayoğlu ve Kerim Tosun bulunuyor.

ALTUNÇ KUMOVA KİMDİR?
Aytunç Kumova, 1965 İstanbul doğumlu. 1984 yılı Avusturya Erkek Lisesi, 1989 yılında Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünden mezun oldu. Altunç Kumova, 1999 yılından beri Seyşeller Cumhuriyeti İstanbul Fahri Konsolosudur. Halen, kendi kurduğu ve sektörlerinde lider konumlarda olan Destek Faktoring ve Destek Yatırım Menkul Değerler Şirketlerinin başkanlık görevini sürdürüyor.

YORUMLAR 5
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bankaların kiralık kasalarında 20 milyar dolar,35 milyar euro,3200 ton altın var, piyasa değeri : 3 TrilyonTL,piyasaya girse dolar 5 Türk Lirasına düşer,Devlet enerji şirketi kursun bütün halkımızı ortak etsin yeşil enerjiyede geçmiş oluruz.200 milyon panelden oluşan devasa bir enerji kaynağı 60.000 MW gücünde Temiz enerji veya Rüzgar, panel başına 250 usd bozdurulacak, aylık bir kişi en fazla 10.000 TL kar elde edebilecek kadar alabilecek .Devletimiz 30 yıl boyunca halkımıza kar payı dağıtsın faizsiz,Faize bulaşmak istemeyen kardeşlerimde faydalanır. Büyük bir çağ başlatmış olursunuz ekonomide. Rusya ya Elektrik üretmek içinde yılda 16 milyar dolarımız Kömür, Doğalgaz alımı için gitmez.
    Cevapla
  • aaaa 2 yıl önce Şikayet Et
    faiz oranları iyidir umarım.
    Cevapla
  • A. Gönültaş 2 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
  • Malatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tefeciye hayırlı olsun denir mi, adam haram yoldan,kan emerek para kazanıyor.
    Cevapla
  • kahrol chpkk 2 yıl önce Şikayet Et
    kapanacaklari yerde hala izin veriliyor tefecilere...
    Cevapla