Dolarda son durum

Dolar güne 13.46 liradan başladı

GİRİŞ 05.01.2022 08:37 GÜNCELLEME 05.01.2022 08:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dolar yeni yılın ilk haftasında yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL dün 13.15'ten başladığı günü 13.40'dan tamamlamıştı.

Dolar yeni güne ise 13.46 liradan başladı.

Küresel piyasalarda Omicron varyantı endişesi hakim olmaya başladı. Omicron varyantı sebebiyle hastaneye yatış oranları düşük olsa da varyantın yayılma hızı endişe yaratıyor. Vaka sayılarındaki artışın yeni kısıtlamaları beraberinde getirebileceği ifade ediliyor.

YORUMLAR 2
  • Kazim Celan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dolar her gun yukseliyor ne olacak ocakta da enflasyon olacak.Yillar sonra %1 lerde olan aylik enflasyon Aralikta dolarin iki kat artmasindan dolayi %13.5 oldu.Sonuc milletin elindeki TL eridi alim gucu dustu.Kimle konussam yetmiyor diyor.Uretim yapan buyuk sirketlere bi sey olmaz.Ama kucuk isletmelerin bunu kaldirmasi mumkun degil iflaslar gelmeye baslar yakinda.
    Cevapla
  • İrfan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Reis Allah aşkına dolar ile uyuyup dolar ile kalkma ne zaman bitecek yeter .Burası türkiye değilmi.?ne oldu öz paramıza hergün gazetede internette televizyonda dolar dolar bu ne ya.Defalarca yazdım bankalarda yabancı para birimlerine hesap açmama yasğı gelsin her şey düzelir.İhracat ithalat yapanlarada merkez bankası aracılığı ile ilemleri yürütülsün.Çokmu zor bunu yapmak.
    Cevapla