Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Döviz kuru üzerindeki köpüğü hızla aldıklarını söyleyen Erdoğan, ''Enflasyondaki köpüğü de süratle alarak ülkeyi bu görüntüden kurtaracağız'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı
GİRİŞ 04.01.2022 15:17 GÜNCELLEME 04.01.2022 15:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazine arazisinde tarım yapan 55 bin çiftçinin kira bedellerindeki yüzde 22’lik artışın yüzde 9’a indirildiğini açıkladı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

''2022 bizim için hazine değerinde bir dönemdir. Türkiye'nin son 20 yıldaki 16. genel seçimi olacak 2023 haziranına hazırlanırken üyelerimizle irtibarı güçlendirmeliyiz. Hep birlikte çok çalışmamız çok emek vermemiz gereken bir döneme giriyoruz. Teşkilatlarımıza kibri, hizipçiliği, nobranlığı sokmamış olmakla övünen partiyiz. Kimsenin buna zarar verme hakkı yok. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirecek adımları atıyoruz. İhracatta 2021 yılını 225 milyar doların üzerinde bir rakamla tamamlamamız doğru yolda ilerlediğimizin ta kendisidir.

HAZİNE ARAZİ KULLANAN 55 BİN ÇİFTÇİYE KİRA MÜJDESİ

Hazine'ye ait tarım arazilerini kiralayan 55 bin çiftçimizin kira sözleşmelerinin yıllık artış bedelini yüzde 22'den yüzde 9'a indiriyoruz. Yeni Hazine arazisi kiralayacak çiftçilerimiz de yararlanabilecek. Döviz kuru üzerindeki köpüğü hızla almıştık.

''DÖVİZDEKİ KÖPÜĞÜ ALDIK, ENFLASYONDAKİ KÖPÜĞÜ DE ALACAĞIZ''

Vatandaşlarımızı ne döviz kurundaki dalgalanmanın ne fahiş fiyat artışlarının yükü altında bırakmamakta kararlıyız. Enflasyondaki köpüğü de süratle alarak ülkeyi bu görüntüden kurtaracağız.''

YORUMLAR 2
  • Ben 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bu araziler kimin elinde
    Cevapla
  • emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Çoğu atıl durumda, hayvanlar otluyor, keşke dedikleri gibi imar edilse. Tarım çok masraflı bir iş, cesaret işi Allah yağmur bol verirse olur son yıllarda kuraklık hat safhada.
    Cevapla