Yılbaşı gecesi Osmangazi Köprüsü'nde bekleyenlerden ücret alınmayacak

31 Aralık gecesi Osmangazi Köprüsü'nde yaşanan teknik aksaklıktan dolayı 23.50 ile 00.30 saatleri arasında köprüyü kullananlardan ücret alınmayacak.

Yılbaşı gecesi Osmangazi Köprüsü'nde bekleyenlerden ücret alınmayacak
Yılbaşı gecesi Osmangazi Köprüsü'nde bekleyenlerden ücret alınmayacak
GİRİŞ 04.01.2022 14:44 GÜNCELLEME 04.01.2022 17:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Otoyol Yatırım Ve İşletme A.Ş., 31 Aralık 2021 gecesi Osmangazi Köprüsü’nden geçecek vatandaşlardan yeni zamlı tarifeyle Ücret alabilmek için yolcuları beklettiği yönünde çıkan iddialara yönelik açıklama yaptı.

Oluşan mağduriyetin teknik aksaklıklar nedeniyle yaşandığını, 23.50 ila 00.30 saatleri arasında geçiş yapmaya çalışan tüm araç sahiplerinin geçiş ücretlerinin tamamının şirket tarafından ödeneceği bildirildi.

Şirketin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“31 Aralık 2021 gecesi Osmangazi Köprü gişelerinde yaşanan beklemelerden dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Teknik aksaklıklar nedeniyle sürücülerimize kısa sürede olsa bir mağduriyet yaşattık. 23.50-00.30 saatler arasında geçiş yapmaya çalışan tüm araç sahiplerinin geçiş ücretlerinin tamamı şirketimiz tarafımızdan ödenecektir. Tamamen teknik bir aksaklıktan kaynaklanan bu sorun nedeniyle beklemek zorunda kalan araç sahiplerinden özür diliyoruz. Bu tip teknik aksaklıkların bir daha yaşanmaması için Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. olarak gerekli tüm sistemsel iyileştirme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı bilgisini kamuoyuna arz ederiz.”

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Muh 2 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz herifler. Zaten para basıyorsunuz. 10.000TL fazladan kazanmak için teknik arıza numarası nedir ya? Allah'dan bakanlık devreye girdi de bi tarafınızda patladı yalanınız. Aç köpekler sizi.
    Cevapla
  • Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sisteme bakım ki tam da zamlı tarifeye geçiş aşamasında bozuluyor. Hayatınız yalan.
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    sistem yazmamistir yani tanimliyamamistir
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet, hizaya gelin.....
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    aman ne hiza, adamlar darphane gibi para basıyor
    Cevapla