İstanbul'da köprüler ve Avrasya Tüneli'nin yeni geçiş ücretleri belli oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul'da 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak köprü ve Avrasya Tüneli ücretlerini açıkladı.

İstanbul'da köprüler ve Avrasya Tüneli'nin yeni geçiş ücretleri belli oldu
İstanbul'da köprüler ve Avrasya Tüneli'nin yeni geçiş ücretleri belli oldu
GİRİŞ 01.01.2022 00:12 GÜNCELLEME 01.01.2022 09:36
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, otoyol, Boğaz köprüleri ve Avrasya Tüneli geçiş ücretleri, yarın günün ilk saatinden itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlendi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada,  "15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinde uygulanan tek yönlü ücretlendirme, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren köprü geçiş ücretleri iki eşit parçaya bölünerek iki yönlü olarak değiştirilmiştir. Boğaz Köprülerinde tek yön otomobil geçiş ücreti 8,25 TL olarak belirlenmiştir." denildi.

AVRASYA TÜNELİ ÜCRETLERİ

Avrasya Tüneli'nin de ücretleri belli oldu.

Yapılan açıklamada ''Avrasya Tüneli’nde ise otomobil geçiş ücreti 05:00 24:00 saatleri arasında tek yönde 53 TL, 00:00 – 05:00 saatleri arasında yüzde 50 indirimli olarak 26,50 TL olarak belirlenmiştir.'' denildi.

YORUMLAR 85
  • Hüseyinkya 2 yıl önce Şikayet Et
    İroni yapıyorsa noktalama işaretleriyle vurgulanır,bu düpedüz denyo..!
    Cevapla
  • greenpeace 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul da yaşam Anadolu şehirlerine göre biraz daha pahalı dolayısıyla bu zamlar İstanbul'a göçü azaltacaktır.Kiralar artık bodrum katlar eğer biraz şehir merkezine yakınsanız 2000 liradan başlıyor.Gıda,ulaşım pahalı.Köyden kente göç tersine dahi dönebilir.
    Cevapla
  • Altan Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    2022 yılı geldi herşeye zam geldi. Doğal az elektrik akaryakıt zam gelmeyen birşey kalmadı. Vatandaşın cebi delinmiş. Vatandaşın dolarla işi yok. Hayat pahalılığı almış başını gidiyor.
    Cevapla
  • kurt 2 yıl önce Şikayet Et
    fiyatlar düşsün isteyen vatandaşa peşindeyiz takip ediyoruz. kısa zamanda düşecek deyip ardından doğal gaza , akar yakıta , elektriğe, otobana , köprüye , suya . zam gelirse bu fiyatların düşmesi ancak hayal olur , indirim önce devletin elinde olanlarda olmalı sonra sahadakine bakmalı. zengin zaten bunlarla ilgilenmiyor ki bu zamları yapan kişilerde vatandaşa göre zaten zengin ,bu zamlar kimin canını yakıyor, kendisini sevmem ama doğru bir lafı vardı Demirel'in 'tencere iktidar devirir 'maalesef milletimiz bunca icraata bakmaz geçim derdine düşer 17 yıldır iyi olan ekonomide şöyle oldu böyle oldu sözlerine değil ay sonunda elinde ne kalmış maaş ona bakar
    Cevapla
  • Mersin yoruk 2 yıl önce Şikayet Et
    6. Sene istanbul macerasi artik bitiyor. Bu sehirde bosu bosuna 6. Senem gecti pahali,komsuluk hic yok.subat 1. Itibariyla mersin Erdemliye ailece donuyoruz bu sehirde kalanlara Allah yardim etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle