Tarihi ekonomi hamleleri halka soruldu: İşte anket sonuçları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 Aralık'ta açıkladığı yeni ekonomi modeli ve sonrasında dövizdeki düşüşle ilgili yaptıkları anketi açıkladı.

GİRİŞ 30.12.2021 23:30 GÜNCELLEME 31.12.2021 00:31
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

CNNTürk'te Hande Fırat'ın Gece Görüşü programında konuşan Mustafa Şen, piyasadaki dalgalanmalar durduktan sonra konu ile ilgili çalışma yaptıklarını belirterek elde edilen ilk verinin Cumhurbaşkanı'nın faizleri düşürme konusundaki kararlılığını destekleyenlerin oranının yüzde 56.1 olduğunu söyledi. 

Şen, bu anket kararın açıklandığı günün ertesi gün yapılsaydı oranın 10 puan daha yukarda çıkacağını ancak bunun aldatıcı olacağını dile getirerek "Ben kendimi kandıramam, kimseyi de kandıramam. Bilimsel olarak olayın soğuması gerekir, biz de o soğumadan sonra gerekli çalışmayı yaptık"  dedi. 

Şen, Hazine ve Maliye Bakanı ile yaptıkları toplantıya da değinerek vatandaşın dövize veya faize tapmadığını sadece kendisini korumak için çare arayışında olduğunu bunun sağlanması halinde vatandaşın oraya kanalize olacağını söylediğini anlattı. Şen daha sonra bakanlıkça yapılan çalışmaları sıraladı.

Mustafa Şen ankette alınan sonuçları ise şöyle sıraladı:
Cumhurbaşkanı'nın faizleri düşürme konusundaki kararlılığını destekleyenlerin oranı yüzde 56.1


Cumhurbaşkanı'nın ekonomi ile ilgili yürütmüş olduğu mücadelede samimi olduğunu düşünenlerin oranı Evet yüzde 56.4 Hayır yüzde 43.6

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 79
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    mustafa bey bu yükselişlere müdahale çok geç kalındı millet çok ezildi gerçekten insanlar morali bozuk bu olaylar üç yıldır var ve hiç bir şey yapılmadı kurun buralara gelmemesi gerekirdi yani vatandaşın anası ağladı bundan sonra ne yaparsanız biraz zor
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni 3 yıl boyunca aramışlar da bulamamışlar...!!! Hangi delikteydin..???? BU KOCA VATANI BU SAHIPSIZ (!) MILLETI BU KADAR BEKLETMEYE HAKKIN YOK...!!!!! BIR AN EVVEL ŞU VATANI KURTAR ARTIK...!!!!!
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede hizmet nasılmış iş yapmak nasılmış yollar köprüler barajlar okullar hastaneler tokiler uydular ihalar sihalar nükleer santraller saymakla bitmeyen hizmetler nasıl yapılıyormuş AK KADROLAR REİSİMİZİN liderliğinde gösterdi durmak yok durmadan çalışmaya hizmete devam.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Zillet ittifakı başa gelir diye millet dolara hücum ediyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu geliyor, az kaldı herşeyi halledecek, yöntemini söylemesede herşeyi alledeceğim adım gibi eminim diyor, kandili ilk haftada yerle bir edecek, kimse aç yatmıyacak, ekonomyi uçuracak, komşularla sıfır sorun oluşturacak, mesela yunanlıların isteğini halledecek,sıfır sorun... az kaldı, şu bakırköy belediyesi çalışanlarının sorunlarını en sona bıraktı, onun acelesi yok, Urfaya elektriği bedevaya verecek, ama Adana belediyesionda olduğu için, onlara yok..
    Cevapla
  • Başkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan Kılıçdaroğlu, yürü be....
    Cevapla
  • Malatya 2 yıl önce Şikayet Et
    market fiyatları hiç düşmedi
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalanın başına düşsün...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle