Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma uzatıldı

Sağlık çalışanlarının Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden ücretsiz yararlanmasına yönelik uygulama 30 Haziran 2022’e kadar uzatıldı.

Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma uzatıldı
Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma uzatıldı
GİRİŞ 30.12.2021 16:26 GÜNCELLEME 30.12.2021 16:27
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı kararıyla, sağlık çalışanlarının Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden ücretsiz yararlanmasına yönelik uygulamanın 30 Haziran 2022’e kadar uzatıldığı belirtilerek, “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 ile mücadelemiz sürüyor. Bu zorlu süreçte birlik içinde, omuz omuza hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. Salgınla mücadelede sağlık çalışanlarımız en ön safta cansiparane yer alıyor. Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımıza Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak destek olmaya devam edeceğiz” denildi.

Uygulama başladığından bu yana ücretiz ulaşım imkanından İzban, Marmaray ve Başkentray’da toplam 9 milyon 798 bin sağlık çalışanının faydalandığı da bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 17
  • NİYAZİ KARACA 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben hastane personeliyim tek bir kişinin ücretsiz toplu taşıma kullandığını duymadım. Böyle bir şeye de ihtiyaç duyduklarını sanmıyorum. Herkes oturduğu yerden yorum yapıyor.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazik be saglikcilara askari ücret yetmiyor tabi
    Cevapla
  • çok yanlış 2 yıl önce Şikayet Et
    büyük haksızlık. yanlış uygulama. iktidara güven her yanlış uygulama ile düşüyor.
    Cevapla
  • kardenız 2 yıl önce Şikayet Et
    toplu tasımayı kullanmazlar cunku tıkabasa dolu oluyor.ne mesafe var ne maske.ne kendılerını nede baskalarını rıske atmazlar
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Öğrenciye ve asgari ücretliye de bu hakkı vermelisiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle