Gimat Başkanı Abdulkadir Aydoğan: Market fiyatları daha da düşecek

Türkiye'nin önde gelen gıda toptancı sitesi Gimat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Aydoğan, kurdaki gerilemenin sonucu olarak market fiyatlarının daha da düşeceğini bildirdi.

Gimat Başkanı Abdulkadir Aydoğan: Market fiyatları daha da düşecek
Gimat Başkanı Abdulkadir Aydoğan: Market fiyatları daha da düşecek
GİRİŞ 29.12.2021 00:49 GÜNCELLEME 29.12.2021 00:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Aydoğan, yaptığı yazılı açıklamada, gerek üretim gerekse tedarik ve doğrudan lojistik süreçlerinde piyasada hiçbir aksaklık bulunmadığını belirtti.

Kurdaki gerilemeyle market fiyatlarının da düşmeye başladığına işaret eden Aydoğan, "Fiyatlardaki bu düşüş mevcut ürünlerin sirkülasyonu ile kademeli olarak daha da düşecektir." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • emekçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben tarım kredi marketlerine bakarım,orada düşüş yoksa diğer marketlerde neden olsun,orada yağ 109 diğerlerindede 109 tl,demekki maliyet baskısı var,enflasyon en az %50,ücretler bu oranda atmadan rahatlamada olmayacaktır.
    Cevapla
  • Slck 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin indirim felan yaptığı yok nerede hangi markette indirim var söyleyince bilelim tanzim satış kooperatifi yapmışlar zincir marketlerden farkı yok serbest piyasa bize göre değil fiyatları devlet belirlesin batan markette batsın
    Cevapla
  • yaman 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha hiç düşmedi ki
    Cevapla
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    her ay doları enflasyonu bahane ederek ayda 3 kere hatta son zamanlarda günde 3 kere fiyat yükselttiler dolar düştü düşen bişey yok en zirveden hesap yaparak düşürdük naraları atıyolar şimdide bazı büyük marketler yıllık enflasyonu bahane ederek toplu zam yapma hazırlığına girmiş bile etiketler hazırlanıyor sanki yıl boyunca zam yapmamışlar gibi birde zama zam yapma hazırlığındalar şimdiden önlem alınmalı
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Ufak atın da civcivler yesin .Fiyatları düşüreceklerine yükseltiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle