Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz ve enflasyon açıklaması

Başkan Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda "Faiz zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapar. Faiz sebep, enflasyon neticedir!" dedi.

GİRİŞ 26.12.2021 15:23 GÜNCELLEME 26.12.2021 17:31
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Özellikle AK Parti döneminde doğan ve büyüyen nesil, eski Türkiye'yi bilmediği için bugün sahip oldukları imkanları geçmişle mukayese edemediğini ifade eden Erdoğan, "Bunun için eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, spordan sosyal yardımlara kadar her alanda ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetleri bıkmadan, usanmadan anlatmayı sürdürmeliyiz. Türkiye'nin küresel krizler karşısındaki dayanıklılığının gerisinde ülkemize kazandırdığımız bu alt yapının bulunduğunu, örnekleriyle izah etmeliyiz. Yeni ekonomi programımızı, bu güçlü alt yapının üzerinde inşa ettiğimizi, ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma hedefinin hayal değil, bir el uzatımı mesafeye kadar yaklaşmış bir hakikat olduğunu vurgulamalıyız." dedi.

- "FAİZ, ZENGİNİ DAHA ZENGİN, FAKİRİ DAHA FAKİR YAPAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son yıllarda artan sosyal ve siyasi kaos çıkarma denemelerinin, terör örgütlerini ülkenin üzerine salarak huzuru bozma, sınırları taciz etme gayretlerinin, FETÖ ihanet çetesiyle ülkeyi ele geçirme girişimlerinin, finans tuzaklarıyla ekonomiyi çökertme oyunlarının, Türkiye'yi bu hedeflerinden uzaklaştırma gayreti taşıdığını tekrar tekrar anlatmaları gerektiğini vurgulayarak, "Faiz, kur tartışmaları üzerinden yaşanan son gelişmelerin de bu tablonun bir parçası olduğunu ama Türkiye'nin hedeflerine ulaşacak güce, imkana, kararlılığa sahip bulunduğunu ısrarla söylemeliyiz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Faiz, zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapar ve unutmayın, faiz sebep, enflasyon neticedir. Biz, bu çarkı da inşallah bozacak, milletimi asli noktadaki hedeflerine ulaştıracağız. Türkiye'yi bu günlere getiren tüm eser ve hizmetlerin altında nasıl AK Parti'nin imzası varsa, ülkemizi 2023'e taşıyacak yeni nesillere, 2053 vizyonunu emanet edecek atılımların da yine AK Parti tarafından gerçekleştirilebileceği gerçeğini herkese göstermeliyiz. Büyük ve güçlü Türkiye'nin hızla inşasından rahatsız olanların, ülkemizi uluslararası alanda geriletmek, iç siyasette yeniden istikrarsızlığa sürüklemek, ekonomide tekrar kendilerine bağımlı kılmak için yaptıkları fütursuz açıklamaları, attıkları sinsi adımları ortaya koymalıyız.

Vatandaşlarımızı, yalan ve iftirayı, siyasetlerinin merkezine oturtarak, bin bir vaatle karşılarına gelenlerin, tıpkı mahalli seçimlerden sonra yaptıkları gibi ülke yönetimini ellerine geçirmeleri halinde ne büyük felaketlere yol açacaklarına ikna etmeliyiz. Bunları başardığımızda sadece 2023 seçimlerini değil, ülkemizin ve milletimizin geleceğini de garanti altına alacağımızdan emin olunuz."

YORUMLAR 93
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis varken dolar düşmez
    Cevapla
  • Ramo 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben devlet başkanı olunca doları, euroyu ülkede tamamiyle yasaklayacağım. Olmuyorsa tamamiyle dolara geçeceğim. Dolar ile bu halkın sömürülmesine yeter artık.
    Cevapla
  • Ahmet Canayakin 2 yıl önce Şikayet Et
    20 senedir aynı hikaye sn Erdoğan bıktık halk bu çarkı bozucak 2023 te yeter sıkıldık yalanlarindan bir saray daha yapman için bu halk sana oy vermiyecek saltanat düşkünü seni
    Cevapla
  • bunyamin 2 yıl önce Şikayet Et
    bizim ulkemizde ihracatci korunacaksa eger 2.5 ile 3.0 arasi dolar degeri herkesi memnun eder
    Cevapla
  • derbeder 2 yıl önce Şikayet Et
    düzelmez artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle