AK Partili Mahir Ünal'dan döviz kuru açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, kurda yaşanan büyük düşüşün ardından dikkat çeken bir yorum yaptı. Kurdaki gelişmelerin psikoloji olduğunu söyleyen Ünal, "Bu akşam bir kez daha, kurda yaşanan gelişmelerin ne denli psikolojik olduğuna şahit olduk. Milletimiz müsterih olsun, 19 yıllık tecrübemizle her türlü sorunun üstesinden el birliği içerisinde gelmeyi başardık, yine başaracağız." dedi.

AK Partili Mahir Ünal'dan döviz kuru açıklaması
AK Partili Mahir Ünal'dan döviz kuru açıklaması
GİRİŞ 21.12.2021 09:02 GÜNCELLEME 21.12.2021 09:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısının ardından kur oynaklığına karşı 10 maddelik tedbirleri açıkladı. Türk Lirası mevduatına kur farkı ayarı hamlesine piyasaların olumlu tepki vermesinden sonra dolar TL karşısında ciddi bir değer kaybetti. Bu gelişmelerin ardından AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

"HER TÜRLÜ SORUNUN ÜSTESİNDEN GELDİK, YİNE GELECEĞİZ"

Kurdaki gelişmelerin psikolojik olduğunu söyleyen Mahir Ünal, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası millete sesleniş konuşmasındaki müjdeleri, aziz milletimize hayırlı olsun. Bu akşam bir kez daha, kurda yaşanan gelişmelerin ne denli psikolojik olduğuna şahit olduk. Milletimiz müsterih olsun, 19 yıllık tecrübemizle her türlü sorunun üstesinden el birliği içerisinde gelmeyi başardık, yine başaracağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • mkaras 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim reise sağlık afiyet basiret ve feraset versin başımızdan eksik ettmesin
    Cevapla
  • Göksel 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu güven çok değerli boşa çıkartmayın
    Cevapla
  • hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    dolar 6 tl altına inecek mi anket yapılmalı
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Nas var, faiz haram deyip, paranızı faize yatırırsanız, üzerine kur farkı veririm deyince başarı mı oldu? Tecrübe budur, bravo.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu yastığın altında ne var ne yok TL mevduatın geçir güzel kardeşim adam TL ye garanti vermiş dolarda ne kazanacaksın TL de verecem demiş daha ne bekliyorsunuz sat gitsin yarın dolar ne getirecekse yüzde 10 daha fazlası da diyebilir cumhurbaşkanı TL yi kimseye yedirmez biraz da Türk mallarını alın hemen amerikan mallarına dadanmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle