Son dakika: BAE Dirhemi ve Azerbaycan Manatı kararı!

Merkez Bankası tarafından 'Alım Satıma Konu Olmayan Dövizler' arasında bulunan Azerbaycan Yeni Manatı ile Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi Resmi Gazete’de yayımlanan tabloya göre 'Alım Satıma Konu Olan Dövizler' arasındaki yerini aldı.

Son dakika: BAE Dirhemi ve Azerbaycan Manatı kararı!
Son dakika: BAE Dirhemi ve Azerbaycan Manatı kararı!
GİRİŞ 21.12.2021 10:57 GÜNCELLEME 21.12.2021 10:58
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından 'Alım Satıma Konu Olmayan Dövizler' arasında yer alan Azerbaycan Yeni Manatı ile Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi, Resmi Gazete’de yayımlanan tabloya göre 'Alım Satıma Konu Olan Dövizler' arasındaki yerini aldı.

Güncellenmiş son tablo Resmi Gazete şu şekilde yayımlandı:

YORUMLAR 24
  • hacca 2 yıl önce Şikayet Et
    ben yatirim amacli degil yurtdisinda yasayab biri olarak euro hesabi olan biriydim. Dun TL cinsinden %50 kaybim oldu, dususe destek olmak icin 14 TL den bozdurdum. Umrumda degil. Dis gucler falan degil, icimizdeki haramzadelermis sebep. Oh olsun size.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Devletini değil de birikimini korumak isteyene oh olsun. Yatırım yapacağım diyerek dolar alanlar devletimizi değil ABD yi abat ettiniz. Beter olun
    Cevapla
  • Orçun O. 2 yıl önce Şikayet Et
    Parası olan yine kazanır sen kafanı yorma memedim.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kamuda çalışıyorum ve bir personelimiz yanıma geldi "abi battım 18 tl den almıştım doları sence ne zaman yükselir" diye dert yandı. Ne diyeceksin bunlara... Kredi çekip alanlara oh olsun. Ama alın terim birikimim erimesin diye yatıranlara hem kızdım hem üzüldüm yalan değil...
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bence durmuş yılmaz a sormalı. çünkü tam alma zamanı diyen o. bu tipler milletin vergilerinden yüksek maaşlar alarak üst derece yöneticilik yapmışlar. hem de milletin hayrına bir iş yapmadan. bu yaptıklarının adına siyaset diyemeyiz. şimdi de devletin çökmesi için spekülatif açıklamalar yapıyor. bunlar nasıl hesap verecek koskoca milletin hakkına giriyorlar. bu milletten doğmamış çocukların bile elleri yakalarında olacaktır. bilerek bu hainliği yapanlar öbür tarafta nasıl hesap verecekler.
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Evini arabasını satıpta dalara yatıran vatan hainleri ne oldu şimdi
    Cevapla
  • Bünyamin Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak yeni yatırımlara yöneldiler. Asıl sana ne oldu?
    Cevapla
  • Soner 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün İslam teşkilatı ülkeleri TL ye geçsin bakalım o zaman dolar ne oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle