Son dakika... Dolar ve altında son durum

Başkan Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası ekonomiye dair verdiği mesajlar sonra başlayan düşüş 11,16 TL seviyesine kadar sürdü. Dolar gün ortasında 13,90 TL'den işlem görürken gram altın ise 803 TL'den işlem görüyor.

GİRİŞ 21.12.2021 08:49 GÜNCELLEME 21.12.2021 19:48
Bu Habere 1064 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Başkan Erdoğan'ın tarihi mesajını piyasalar olumlu algılaması sonrası dolar ve altında sert düşüş yaşandı.
 

Dolar ve altın düştü! Dikkat çeken paylaşım: Bu fragman! Yarını izleyelim...Dolar ve altın düştü! Dikkat çeken paylaşım: Bu fragman! Yarını izleyelim...


Dolar/TL, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamaların ardından büyük değer kaybederek 12 TL'nin altına indi.

DOLAR VE ALTINDA SON DURUM

Güne 13 TL bandında başlayan dolar 11,16 TL seviyesine kadar inerken, Gram altın ise 643 TL seviyelerini gördü. 

Dolar saat 11:20 civarı 13,90 TL'den işlem görüyor. Gram altın ise 803 TL seviyelerinde el değiştiriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomide müjde üstüne müjde: TL mevduatları için düzenleme...Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomide müjde üstüne müjde: TL mevduatları için düzenleme...

TARİHİ REKOR KIRMIŞTI

Açıklamalar öncesinde dolar 18,3674 ile tarihi rekor kırmıştı

Başkan Erdoğan son dakika altın açıklaması! Alınan kararı duyurduBaşkan Erdoğan son dakika altın açıklaması! Alınan kararı duyurdu

YORUMLAR 1064
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    vatandaşın fiziki bozdurduğu 2 milyar dolar ne kadar algı oluşturdu 2 hafta 2 şer milyar dolar daha bozdursa gerçek değeri 8 lira ihracatada ithalatada zarar vermez vatan millet için döviz büroları onunde kuyruk olusturmamız lazım 400 doları 4 seferde bozdurup algı oluşturmamıs lazim akşam dolar düşünce kefere nasıl üzüldü ya bunu aldığın rakam 8. 9. zararın ne kardan zarar 700 dolar kefen paramı sabah 11 de bozdum nemrudun ateşine bir damla su lakin damlalar sel olur dolar biter bahane kalmaz pahalılığa dolar artar şikayet düşer şikayet 2023 atlattık atlattık yoksa canımızı yakar bu muhalefet
    Cevapla
  • AHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    İtalat ihracat yapan . Yurt dışında çocugu okuyan veya yurt dışına çıkacak olanlar hariç döviz alandan %5 vergi alınsın .
    Cevapla
  • Cengaver 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende komistler gibi sermaye düşmanımısın arkadaş tl nin çüruklüğu vatandaşı zoraki dövize yöneltiyor
    Cevapla
  • Pala remzi. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurun yüksek olmasının hiçmi faydaları yok ithalat azalır ihracat ve turizm artar yerli üretime dönüş hızlanır. Pet suya bile kur zammı geldi hadi geri çek çekmezler bu yapıştı bir kere faiz indirdi hükmet konut kredisinde indirdiği faizin iki katı fiyatlar arttı.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Döviz büroları kapansın. Para ile para alma bitsin. yada dolar Euro alandan vergi alınsın.
    Cevapla
  • samimi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ataturk gibi Adam Reis.Ekonomik savasi Allahin yardimiyla kazanacagiz.
    Cevapla
  • ERDOĞAN YAKUT 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben diyorumki büyük adamsın CHP VE İYİ Partililer DY da dahil utansınlar Allah başımızdan eksik etmesin ayağına taş değmesin AKP ve Cumhur başkanım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle