Bakan Muş duyurdu: 1 milyonuncu ihracat beyannamesi onaylandı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Muratbey Gümrük Müdürlüğü'nde bugün yılın 1 milyonuncu ihracat beyannamesinin onaylandığını açıkladı.

Bakan Muş duyurdu: 1 milyonuncu ihracat beyannamesi onaylandı
Bakan Muş duyurdu: 1 milyonuncu ihracat beyannamesi onaylandı
GİRİŞ 11.12.2021 14:16 GÜNCELLEME 11.12.2021 14:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye ihracatta her geçen gün yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Ticaret Bakanı Mehmet Muş bugün 1 milyonuncu Ihracat beyannamesini onayladıklarını söyledi.

Muş "Bu sabah, Muratbey Gümrük Müdürlüğümüzde yılın 1.000.000'uncu ihracat beyannamesini onayladık. Bu, sadece bir gümrük müdürlüğünde bugüne kadar ulaşılan en yüksek rakam. İhracatta hedefleri birer birer aşacak, başarıları sürdüreceğiz." dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • T akbulut 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlxmadigimiz devlet niye seyirci kurlar ve fahis fiyatlara insanlar gereksiz geriliyor acilen tedbir düşürün doları süt yağ et temel gıdaları düşürün bırakın cari açığı milletin bütçesi korkunç açık verdi böyle gitmesin acil eylem planı alın
    Cevapla
  • vatansever32 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan ihracatların ihracat yapılan ülkelerin tırları ile taşındığını, Türk nakliyecilerin, Türk plakalı araçların desem daha doğru olur. Çünkü herkes Türk plakalı tırlarını satıp şirketlerine yabancı plakalı araç dolduruyor. ve bizlerin bu durumdan muzdarip ve kan ağladığını da biliyormusunuz? yabancı plakalı aracı asla yüklemeyeceğim ve yabancı plakalı araçda almayacağım. Ülkemi seviyorum, milletimi seviyorum, Kendi şöförümü seviyorum. Onlar kazansın. Ülkem kazansın.
    Cevapla
  • SAMSUNLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye için fazla olan ürünleri ihracat yapıyorsanız iyi ama Türkiyeye az gelen ürünleri ihracat yapıp zam üstüne zam görmesine sebeb oluyorsanız yanlışın yanlışını yapıyorsunuz demektir. 2023 seçimlerinde size oy atacak vatandaşıda dışarıdan ithal edersiniz artık
    Cevapla