IMF'den kripto para uyarısı

Uluslararası Para Fonu (IMF), küresel kripto para düzenlemesinin kapsamlı ve koordineli olması gerektiğini, koordineli olmayan düzenleyici önlemlerin istikrarı bozucu sermaye akışlarını kolaylaştırabileceğini bildirdi.

GİRİŞ 11.12.2021 02:28 GÜNCELLEME 11.12.2021 08:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

IMF yetkilileri, Bu konuda bir blog yazısı yazdı. Kripto varlıklar ile ilgili ürün ve hizmetlerin son yıllarda hızla büyüdüğüne işaret edildi. Bunların düzenlenmiş finansal sistemle bağlantılarının arttığına dikkat çekildi.

Yazıda, politika yapıcıların birçok faaliyetin düzenlenmemiş olduğu bu gelişen sektörden kaynaklanan riskleri izlemekte zorlandığı belirtildi ve bu risklerin bazı ülkelerde yakında sistemik hale gelebileceği ifade edildi.

YORUMLAR 9
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi kontrol hep sizde olsun di mi
    Cevapla
  • S.uysal 2 yıl önce Şikayet Et
    İblisin yeni oyunu olmayan parayla seni soymak....işgalci ülkeler ilk gittikleri ülkelerde içkiyi bedava dağıtmışlar Dı sonra paraya çevirdiler aklını başına topla hiç kimse sana boşuna bedava para kazandırır mı?
    Cevapla
  • erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    devletlerin bunu gayrimeşru ilan etmesi lazım.
    Cevapla
  • ali aslanoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Melun Şeytanların son numarası, bunlarda numara bitmez.
    Cevapla
  • Mete 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir kumar. Ama bir tutarsa paranin aga babalarinin basini birhayli agritir.
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin mantığına göre parababası dediğin sistemi kullanamaz mı? Sistemi kuran parababaları denilenlerin ta kendisi. İstedikleri gibi kaçakçılık yapabilmeleri ve ülkeleri sömürebilmeleri için ortaya çıkardıkları bir sistem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle