Bitcoin tarihinde böylesi görülmedi: Bir gecede paralar buhar oldu!

Kripto para piyasası büyük bir deprem yaşadı. Bitcoin yaklaşık %22'lik düşüşle Bitcoin özelinde tarihin en büyük günlük düşüşünü yaşadı.

GİRİŞ 04.12.2021 10:57 GÜNCELLEME 04.12.2021 10:57
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milyarlarca doların yatırıldığı kripto para piyasalarında akıl alamaz bir düşüş yaşandı. Bitcoin ve alt coinlere yatırım yapan milyonların gözü piyasalara çevrildi. Bir gecede yaklaşık yüzde 22 düşüş yaşayan yatırımcılar Bitcoin ve alt coinler ne zaman yükselecek? sorusuna yanıt aramaya başladı.

1.79 MİLYAR DOLARLIK LİKİDE!

Büyük düşüşün verilerini incelediğimizde son bir saat içinde 1.79 milyar dolarlık Bitcoin long pozisyonunu likide edildiği görülüyor. 

BİTCOİN FİYATI

Gün içinde yüzde 20'den fazla düşüş gören Bitcoin, 42 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Öte yandan, piyasadaki volatilite de dikkat çekti. Buna göre Bitcoin fiyatı, 53 bin ile 42 bin dolar arasında dalgalandı.

Piyasa hakimiyeti bakımından ikinci sıradaki Ethereum da yüzde 20'ye yakın düşüş kaydetti. Eteryum, 3 bin 500 doların altını test etti.

Bu durumların sürekli yaşandığına dikkat çeken uzmanlar kripto para konusunda yatırımcıların temkinli olması gerektiğine dikkat çekiyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 33
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu satan banka parayı cebe indirdi. Besleyin bakalım. işte böyle dolar artar , TL. düşer.
    Cevapla
  • r.kutuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kapitalizmin gelişmekte olan ülkelerden borç faizi dışında sıfır faizli kaynak transfer yolu.irak savaşı sürecinde Amerikan pilotları iraklilara bedava Marlboro sigara paketleri atmıştı uçaklardan.onun gibi dusunelim
    Cevapla
  • Bilal 2 yıl önce Şikayet Et
    Haram ile âbâd olanın ahireti berbat olur.
    Cevapla
  • mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kripto parada oyuncular birbirini düdüklüyor . yani kim iyi dolandırıyorsa parayı getiriyor
    Cevapla
  • neyse o 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunun adı olsa olsa kaz yolmak olur
    Cevapla
  • TurcoBEY 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş hareketlerine bakarsanız %80 düşüp sonra yukarı yönlü rekorlar kırdığını görürsünüz. Haber yine baştan sona yanlış :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle