Dolar, euro ve altında son durum

Bakan Elvan'ın istifası, Nebati'nin Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanması sonrası herkes gözünü dolara çevirmişti. Hafta başından beri yükseliş eğimindeki döviz kurları, bugün inişli çıkışlı bir grafik çizdi.

GİRİŞ 02.12.2021 14:33 GÜNCELLEME 03.12.2021 05:52
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın görevinden istifa ederek yerine yardımcısı Nureddin Nebati'nin atandığı haberinin Resmi Gazete'de yayımlanması sonrası gözler döviz kurlarına çevrilmişti.

Kabine'de görev değişimi: Hazine ve Maliye Bakanlığına Nureddin Nebati atandıKabine'de görev değişimi: Hazine ve Maliye Bakanlığına Nureddin Nebati atandı

Merkez Bankası'ndan son dakika döviz kuru açıklaması: Müdahale ediliyorMerkez Bankası'ndan döviz kuru açıklaması: Müdahale ediliyor

Dün Merkez Bankası'nın doğrudan müdahalesiyle 12,40'lara kadar gerileyen döviz kurları, tekrar yükselişe geçmiş durumda.

Dolar günü 13, euro ise 15 TL'nin üzerinde kapattı.

2 ARALIK 2021 DÖVİZ KURLARI

Dolar: 13,74

Euro:15,53

Gram altın: 780

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 35
  • mahir 2 yıl önce Şikayet Et
    chp liler isyanda erdogan dolara niye yüksek faiz vermiyor . belliki paralarını dolara çevirdiler yetmiyor birde dolara yüksek faiz beklentileri var .
    Cevapla
  • Hakkı Dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    iranin parasi pul oldu ama hayat muazzam sürüyor. değişen birsey yok. döviz ne zaman düşer biliyir musunuz? yeraltı ve yerüstü kaynakları yabancilara verirseniz düşer. o vakit hepimiz kurtuluruz. Bülent Ecevit dönemi yaşıyoruz. neden shp kurdu bunu bile bilemeyecek kadar unutturulACak kadar geri kalmışız. herkes çok iyi biliyor. binlerce istihbarat sahibi ne bilecek değil mi?
    Cevapla
  • abdullah karagoz 2 yıl önce Şikayet Et
    arkada$lar euronun hedefi 25 kadar çikabilir dolarda 20 kadar allah her kese yardimci olsun
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    durmuş yılmaz çok önceden söyledi
    Cevapla
  • hmd 2 yıl önce Şikayet Et
    fırsatçılar hemen iğneden ipliğe zam zam... İçtiğimiz suyun bile taşınmasında nakliye var. Yakıt malum dövizle, o zaman her şeye zam zam zam.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle