LC Waikiki’den reklamlarla ilgili radikal karar

Kasım ayı indirim kampanyalarını başlatan LC Waikiki, televizyon reklamı yapmamaya karar verdi.

LC Waikiki’den reklamlarla ilgili radikal karar
LC Waikiki’den reklamlarla ilgili radikal karar
GİRİŞ 29.11.2021 21:58 GÜNCELLEME 29.11.2021 21:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Markalar özel indirimleri başlatırken bir yandan da reklam çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Bu yıl farklı bir yol izlemeye karar veren LC Waikiki, 'Black Friday' için televizyon reklamları yürütmeyeceğini duyurdu. Markanın E-ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş, buradan ayıracakları ekstra kaynakla hem indirim oranını hem de indirime giden ürün sayısını artıracaklarını belirtti. Ömer Barbaros Yiş konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Bu Kasım televizyon reklamları yerine kaynaklarımızı müşterilerimize daha fazla indirim yapmak için kullanmayı tercih ederek, onların aile bütçelerine daha fazla destek olmayı yürekten istediğimiz Kasım indirim dönemimize bugün (3 Kasım) itibarı ile e ticaret sitemiz ve uygulamamızda başlıyoruz. Oluşturduğumuz ek kaynakla hem indirime giren ürün sayısını, hem de indirim miktarını arttırdık. Yapacağımız indirim üzerine ekstradan hediye çeklerini de sürpriz kampanyalarla müşterilerimizle buluşturarak umarım müşterilerimizi çok mutlu edeceğiz. Bugün Kasım ayına özel çok sevilen şans çarkımızdaki büyük ödül de 1000 TL Saat 12 30’da sürpriz şans çarkıyla başlıyoruz.”

LC Waikiki müşterilerin ilgisinden memnun

Ardından, bugün ikinci bir postla kampanyanın gidişatına değinen LC Waikiki E-ticaret Genel Müdürü, müşterilerin gösterdiği inanç ve ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.


“TV reklamlarına değil, müşterilerimiz için indirimlere harcayacağız diyerek başladığımız kampanyamıza değerli müşterilerimizin gösterdiği inanç ve inanılmaz ilgi için herkese çok teşekkür ediyorum. Bunca yıllık iş hayatımda böyle bir katılım görmedim, bugün ve hafta sonu da devam ediyoruz. İlk gün IOS uygulamamızda sıkıntılar yaşattığımız için de çok özür dilerim. Şimdi siparişleri bir an önce müşterilerimize ulaştırma zamanı. Tüm ekip bunun için gece gündüz çalışıyor. Biz sizlerin geri bildirimleri ile gelişerek daha ileriye gideceğiz. Geri bildirimlerinizi eksik etmediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Biz sizlerle varız, umarım Kasım ayı tüm ihtiyaçlarınızı en ekonomik şekilde karşıladığınız bir ay olacak; kampanyamıza verdiğiniz yürekten destek için tekrardan çok teşekkürler.”

YORUMLAR 1
  • ...... 2 yıl önce Şikayet Et
    İndirimli ürünleri uygun Ben memnunum
    Cevapla