STM tarafından üretilen Döner Kanatlı Gözcü İnsansız Hava Aracı (İHA) TOGAN, İnsansız Kara Aracı (İKA) GÖLGE SÜVARİ’ye entegre edildi.

Türk Savunma Sanayii yenilikçi çözümler üretmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda STM tarafından üretilen TOGAN İHA, FNSS Savunma tarafından üretilen GÖLGE SÜVARİ İKA’ya entegre edildi. gelişme STM’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:   “Döner Kanatlı Gözcü İHA Sistemimiz TOGAN ile kara araçları artık daha etkili!  FNSS Savunma‘nın insansız kara aracı GÖLGE SÜVARİ’ye konsept çalışma olarak entegre ettiğimiz TOGAN’ın görevini başarılı bir şekilde tamamladığı dakikalar…”

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Ali 26.11.2021 20:52
    Dünyanın en iyi yeni icatlarınıda yapsanız bazı vatandaşlar görmüyor cebine ve yaşantısına bakıyor. Dünyanın en iyi para getiren işinide yapsanız vatandaş 1 sene 5 sene beklemez hissetmez ileriyi göremez. O yüzden kafayı birazda vatandaşın rahatlamasına yorun. Vatandaş işine rahat gitmesi gelmesi, elinde telefonu, bilgisayarı ve arabası olması bitti bu kadar. Gerisini sonra istediğin kadar yap en iyisini yap. Vatandaş soğukta donsada farketmez elinde telefonu, bilgisayarı, arabayı eksik etme. Bu kadar.
  • İLYAS 26.11.2021 20:31
    hay MASAALLAH
  • xy recep 26.11.2021 17:45
    Maşallah ,Allah devamını getirsin. insanın gözü değil gönlü kör olurmuş.
  • Tebrikler 26.11.2021 17:23
    Altı üstü,üstüne inip kalkıyor mühimmat yüklemesi yok.Keşke oda olsaydı.
  • Ozcan- 26.11.2021 16:56
    Hergun yeni kesifler gundeme geliyor elbette sevindici cok acele yapilip rafa kaldirimamali teknolojinin sonu yok ileriye donuk yillarca hizmet vermeli
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek