TMSF iki şirketi satış çıkardı

TMSF, "Leziz Tarım Ürünleri Gıda ve Hayvancılık San. Ticaret AŞ ile Yeşildağ Hayvancılık'ın satışa çıkardı. Leziz Tarım için muhammen bedel 9,45 milyon TL Yeşildağ Hayvancılık için ise muhammen bedel 36 milyon TL olarak belirlendi.

TMSF iki şirketi satış çıkardı
TMSF iki şirketi satış çıkardı
GİRİŞ 19.11.2021 10:14 GÜNCELLEME 19.11.2021 12:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) iki şirketi satışa çıkardığına dair kararlar Resmi  Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kararlara göre, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) "Leziz Tarım Ürünleri Gıda ve Hayvancılık San. Ticaret AŞ ile Yeşildağ Hayvancılık'ın satışa çıkardı. Leziz Tarım için muhammen bedel 9,45 milyon TL Yeşildağ Hayvancılık için ise muhammen bedel 36 milyon TL olarak belirlendi. 

Leziz Tarım ihalesi 15 Aralık 2021 saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Yeşildağ Hayvancılık ihalesi ise aynı gün saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

YORUMLAR 1
  • Biderci naci 2 yıl önce Şikayet Et
    TMSF elindeki şirketleri Türki Cumhuriyetlerdeki piyasaya sokup satsa hem fiyatı artar, hem de iki tarafa da faydası daha çok olur...Büyük küçük demeden tüm şirketleri tüm Türki Cumhuriyetlere sokmak lazım... "Irksal rant" denebilir buna...Bu işte uzmanlaşınca, eh artık uzmanlığını göstermeye, normal şirketlerle de danışmanlık yapmaya devam ederse de makbule geçer...
    Cevapla