İş Bankası Genel Müdürü Aran'dan faiz açıklaması

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, "Faizleri indirmek enflasyon ve kuru kendi kendine bırakmak olacaktır. TCMB'nin faizi sabit bırakmasını bekliyorum, doğru olan da budur" dedi.

İş Bankası Genel Müdürü Aran'dan faiz açıklaması
İş Bankası Genel Müdürü Aran'dan faiz açıklaması
GİRİŞ 16.11.2021 12:18 GÜNCELLEME 16.11.2021 15:46
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, piyasaların gözünü çevirdiği perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararının "değişmeyeceğini" düşündüğünü söyledi.

Katıldığı bir yayında soruları yanıtlayan Aran, "Faizleri indirmek enflasyon ve kuru kendi kendine bırakmak olacaktır. TCMB'nin faizi sabit bırakmasını bekliyorum, doğru olan da budur" dedi.

Piyasa anketlerinde Merkez Bankası’nın kasım ayı toplantısında faiz indirimlerine devam ederek politika faizini 100 baz puan indirmesi bekleniyor.

YORUMLAR 39
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    Faizlerin yüksek kalması kimin işine gelir.Halkın işine gelmez.Ülkemizi hortumlamak isteyenlerin işine gelir.Hortumcuların işine gelen konuşmaları kaale bile almamalıyız.
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasi olsa çıkıyor dolar birden sıfırlayın gitsin bakalım nolcak! Hiç değilse günaha girmeyelim faiz haramdır! Allah bizden yanadır sıfırlayın faizi dost düşman belli olsun ! Vatanını seven milletini seven dolar için kür için sevmez biz koşulsuz seviyoruz dost düşman böyle günde belli olur kötü günde sırtını doneni gönderin sınır dışına!
    Cevapla
  • Olsun 2 yıl önce Şikayet Et
    Faizsiz ekonomi İslam iktisadi olsun
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    faizler daha da insin yetti bu faiz lobileri millet topyekün bunlara çalışıyor
    Cevapla
  • erol 2 yıl önce Şikayet Et
    ulan faiz inse nolur inmese nolur.kardeşim euro 11.70 oldu sen neyin kafasindasi.
    Cevapla
  • kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Doları serbest bıraktılar. Bakalım nereye kadar gidecek? Perşembe günü faiz düşerse dolar 12 TL. olur.
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Faiz indirmek Para arzı tabanını genişletmez; enflasyon ile ilgili kel alaka. nedir enflasyon: az malın peşinde koşan çok para.. senin anlayacağın mahallenin gençleri maaşı yetmediğinden zengin züppelerin mahalleye dadanmasıdır. Gençlerin alım gücü düştükçe dolarlı züppelerin sırnaşıklığı artar. Anlıyooor-sen. Bubi sarmal; kuyruğu peşinde koşan köpek gibi; faizi artırırsan çıkış hiç ümidi kalmaz. Enflasyon şişer gençler işsiz kalır... Sen bilirsen Milton Friedman i " Enflsayon parasal bi fenomendir TAŞ devrinden beri deré??" Anlıyor-sen.
    Cevapla
  • TRAKYALI 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlamıyor ben..
    Cevapla
  • Tatar 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına yüreğine sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle