Otogaza zam geldi

Otogazın litre satış fiyatına bu gece yarısından itibaren 25 kuruşluk artış yapıldı. Artış pompa fiyatlarına da yansıyacak.

GİRİŞ 15.11.2021 16:46 GÜNCELLEME 15.11.2021 16:50
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere geçerli olmak üzere otogazda 25 kuruşluk zam geldi.

Artış pompa fiyatlarına da yansıyacak.​

AKARYAKIT FİYATLARININ HESAPLANMASI

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplama sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Akaryakıt fiyatlarında uygulanan eşel mobil sistemiyle petrol fiyatları, döviz kuru ve uluslararası ürün fiyatlarındaki artış sonucunda yurt içi pompa fiyatlarında meydana gelen yükselişler, ÖTV ayarlamasıyla tüketiciye zam olarak yansıtılmadan dengelenmeye çalışılıyor.

YORUMLAR 28
  • adil 2 yıl önce Şikayet Et
    sıra da ne var?
    Cevapla
  • Halit 2 yıl önce Şikayet Et
    Almayın otogaz ölmezsiniz
    Cevapla
  • çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    araç nasıl gidecek... üfleyerek mi(!)
    Cevapla
  • Gerçek konuşan 2 yıl önce Şikayet Et
    90 lı yıllara döndük, bir tek fark var, o zaman iğneye bile zam gelse haberlere konu olurdu. Şimdi ise alışverişe gidince haberimiz oluyor. Tek fark bu.
    Cevapla
  • Gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi gaz ucuz biz İngiltere'de 1 sterline gaz vermezler. Türkiye'de 1 sterline 2 lt yakın alabiliyorsunuz ülkenin kıymetini bilin nankör olmayın reis yalnız değildir.
    Cevapla
  • Gurbetçi Hollanda 2 yıl önce Şikayet Et
    ingilterede araçlar için gaz mı var uyanık gurbetçi (!) pek çok araç elektriğe dönüyor zaten İngiltereye gitmesek güzel yorum diyeceğim ama dalga geçmenin zamanı değil
    Cevapla
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    İngiltetede asgari ücret 20 bin TL. Onuda söyleseydin. Bu arada gelsene ozaman Türkiye ye. Gelmezsin ama demi.
    Cevapla
  • Memo 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD saldırıyor CHP den HDP iyi parti gülüyor halkın durumu iyi değil muhalefetin hoşuna gidiyor destek havurlardan ...Allah büyüktür ABD senidede israilide bir deprem kömür elbet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle