Getir Şok Marketler'e ortak oluyor

Getir, Şok Marketler Tic. A.Ş.'de pay sahibi olan Yıldız Holding ile bir kısım azınlık payların satışı ve stratejik ortaklıkla ilgili bağlayıcı olmayan niyet mektubu imzaladı.

Getir Şok Marketler'e ortak oluyor
Getir Şok Marketler'e ortak oluyor
GİRİŞ 13.11.2021 09:16 GÜNCELLEME 13.11.2021 12:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yıldız Holding bünyesindeki Şok Marketler'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Getir'in Yıldız Holding ve iştiraklerinin bir kısım azınlık paylarını almak üzere niyet mektubu imzaladığı kaydedildi.

Şok Marketler Ticaret A.Ş.'nin KAP'a yaptığı açıklamada, "Aşağıda bahsi geçen stratejik ortaklık görüşmeleri, yatırım kararını ve pay değerini etkileyebilecek nitelikte olması nedeniyle, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'nin 6'ncı maddesi kapsamında 13.09.2021 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla Taraflar arasında somut bir gelişme oluncaya kadar ertelenmişti.

Şimdi ise Yıldız Holding A.Ş. bilgilendirmesi çerçevesinde; Dijital sahada sinerji oluşturmak amacıyla, Şok Marketler Tic. A.Ş.'de doğrudan/dolaylı pay sahibi olan Yıldız Holding ve iştiraklerinin sahip olduğu bir kısım azınlık payların Getir Perakende Lojistik A.Ş.'ye veya ilişkili şirketlerine satışı için stratejik ortaklık görüşmelerinde bağlayıcı olmayan niyet mektubu imzalanmıştır. Konuyla ilgili gelişmeler kamuyla paylaşılacaktır." denildi.

YORUMLAR 1
  • Izmir35 2 yıl önce Şikayet Et
    Her sokakta sok var simdide evlere servis ile Küçük esnafı bitirdiniz. Avrupada ve almanyada olduğu gibi Tüm büyük marketler akşam saat 20 de kapansın. Küçük esnada soluk alsın.
    Cevapla