İLKE Vakfı, yönetimi yenilendi

İLKE Vakfı Mütevelli Heyeti 4 Kasım 2021 tarihinde yaptığı 6. Olağan Toplantısında 3 yıl süreyle görev yapacak yeni yönetim kurulunu seçti.

İLKE Vakfı, yönetimi yenilendi
İLKE Vakfı, yönetimi yenilendi
GİRİŞ 11.11.2021 11:13 GÜNCELLEME 11.11.2021 11:13

İLKE İlim Kültür Eğitim Vakfı yenilenen yönetim kurulu ile daha güçlü hale geldi. Farklı alanlarda önemli çalışmalar yapmış isimlerden oluşan yeni yönetim kurulu vakfın bünyesinde bulunan merkezler ve kuruluşların faaliyetlerini daha nitelikli hale getirmek üzere çalışmalarına başladı.

Güçlenen yönetim kuruluyla birlikte yeni döneme yönelik vizyoner çalışmalarını İLKE çatısı altında her biri alanlarında öncü ve önemli faaliyetler yapan üye dernek ve araştırma merkezleri ile sürdürüyor.

Yeniden İLKE Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Lütfi Sunar mesajında, güçlenen ve çeşitlenen yönetim kuruluyla birlikte yapılan araştırma, yayın, strateji ve politika geliştirme faaliyetlerinin büyüyerek daha nitelikli hale geleceğinden emin olduğunu dile getirdi.

Birçok organizasyonun kuruluşu ve kurumsallaşmasına dair önemli bir kurum kültürüne sahip olduklarını dile getiren Sunar, İlmi Etüdler Derneği (İLEM), Yaygın Eğitim ve Kültür Derneği (YEKDER), Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) ile vakıf bünyesindeki İslam İktisadı Araştırma Merkezi (İKAM) , Eğitim Politikaları Araştırma Merkezi (EPAM) ve Toplumsal Düşünce ve Araştırmalar Merkezi (TODAM) ile araştırma ve geliştirme faaliyetlerini geliştirerek, İLKE Camiasının bu güne olduğu kadar bundan sonra da aynı kararlılıkla  insanlığın yararına yönelik odak çalışmalarına devam edeceğini belirtti.