Eski KOMBASSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Konya'da toprağa verildi

Konya'da, bir süredir yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski KOMBASSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram (70), son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 01.11.2021 15:07 GÜNCELLEME 01.11.2021 17:01
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kovid-19'a karşı yoğun bakımda verdiği mücadeleyi dün kaybeden Bayram'ın cenazesi, yakınları tarafından hastaneden alınarak, Hacıveyis Camii'nin avlusuna getirildi.

Burada, Bayram'ın yakınları taziyeleri kabul etti. Bayram'ın cenazesi, öğlen vakti eski Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye, Bayram'ın yakınlarının yanı sıra, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İttifak Holding Konyaspor eski Başkanı Ahmet Şan, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve sevenleri katıldı.

Konya'da özel bir hastanede tedavi gören Bayram, durumu ağırlaştığı için bir süre önce yoğun bakıma alınmış, dün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Haşim Bayram'ın eşi Emine Bayram da 23 Ekim'de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetmişti.

- HAŞİM BAYRAM KİMDİR?

Haşim Bayram, 1951 yılında Karaman'da doğdu. İlköğretimi Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde okuyan Bayram, orta öğretimi Konya'nın Akşehir ilçesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesinde yüksek öğrenim gören Bayram, Anadolu'nun çeşitli okullarında öğretmenlik yaptı.

1989 yılında KOMBASSAN Holding'i kuran Bayram, uzun süre holdingin yönetim kurulu başkanlığını yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • BİRAZ SABIR 2 yıl önce Şikayet Et
    Inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Rabbim rahmet eylesin.
    Cevapla
  • ALİHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin.. kıymeti bilinmemiş harcanmış bir büyük deha...
    Cevapla
  • bilge 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. idealist bir adamdı.
    Cevapla
  • karagöz 2 yıl önce Şikayet Et
    binlerce gurbetçinin hakkını yiyerek musalla taşına gelmek ne kadar zor bir yüktür yarabbi...ben bunların konyada ki büyük binalarına gittim...amcanın biri kendini yerlere atıyordu...haram olsun...haram olsun diye bağırıyordu...cenaze namazını kıldıran müftüyü...din sömürücülüğü yaparak siyasi oyunlarla milleti kandıran cenazeye katılmış siyasileri de kınıyorum...hele hele iyi bilirdik...dediyseniz...dolandırılan kişilerin iki eli sizin yakanızda olsun...AMİN...bizim hakkımız helal olmasın...
    Cevapla
  • ali.k 2 yıl önce Şikayet Et
    neyse Rabbim karari verecek . Rabbim genede Rahmet etsin
    Cevapla
  • sami 2 yıl önce Şikayet Et
    yatirmasaydin alirken iyiydi daha parayi yatirdiginin üzerinden bi sene gecmeden toplu para alirken iyiydi demi tatli geliyordu.
    Cevapla
  • sami 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlari belli kesimler sözüm ona kendilerini müslüman gösteren fetöcüler bitirip bu hale getirdi.yeail sermaye diyerek
    Cevapla
  • skoc 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamların önünde hep siyasi engeller vardı çünkü müslümanların parasını işletmek için değerlendirmek için bir formül bulmuştu. Zamanında petkimi satın alacaktı kombassan ama izin vermediler bunun gibi nice engeller yaşadı. Ben bu adamın niyetinin halis olduğunu düşünüyorum.
    Cevapla
  • Aref 2 yıl önce Şikayet Et
    KARAGÖZ efendi Tabi çok kolay ölmüş bir insanın arkasından konuşmak. Öyle diyorsun da zaten verdiğinizin kaç mislini aldınız. Ana paranız gitti diye mi üzülüyorsun.
    Cevapla
  • bilge 2 yıl önce Şikayet Et
    %20 kar alırken iyiydiniz ama değilmi alamancılar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle