Elon Musk durmuyor! Tarihte böylesi görülmedi

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Twitter'da yaptığı bir açıklamada üniversite kurmak istediğini duyurdu. Bloomberg'e göre Elon Musk'ın net serveti 300 milyar dolar barajını geçmiş durumda ve Musk, bu barajı geçen ilk kişi oldu.

Elon Musk durmuyor! Tarihte böylesi görülmedi
Elon Musk durmuyor! Tarihte böylesi görülmedi
GİRİŞ 29.10.2021 12:33 GÜNCELLEME 29.10.2021 12:33
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bugüne kadarki yaptığı hemen her çalışma ile gündem olmayı başaran milyarder iş insanı Elon Musk, Twitter'da çok garip bir açıklama yaptı. Kanada'daki Queen's Üniversitesi ile ABD'deki Pensilvanya Üniversitesi'nden mezun olan iş insanı, bu kez bir üniversiteye başlamayı değil, doğrudan bir üniversite kurmak istediğini söyledi.

Twitter'dan yapılan açıklamaya göre Elon Musk'ın kurmak istediği üniversite, "Texas Institute of Technology & Science" (Teksas Teknoloji ve Bilim Enstitüsü) ismine sahip olacak. Bu üniversiteden "destansı" ürünlerin çıkacağını ifade eden Musk, üniversitenin ve bu üniversitede üretilecek ürünlerin küresel çapta hayranlık uyandıracağını belirtti.

Elon Musk'ın Twitter'da yaptığı paylaşım, bazı kesim ve takipçileri tarafından yeni bir üniversite okumak istiyor şeklinde yorumlandı. Ancak bu ufak bir yanlış anlamaydı çünkü Texas Institute of Technology & Science isminde bir üniversite zaten yoktu. Kimi takipçilerse Elon Musk'ın isteğini doğru anladılar ve bu fikrini desteklediler. Elon Musk vizyonunun bir üniversiteye aktarılması gerektiğini söyleyen internet kullanıcıları arasında arasında Texas Institute of Technology & Science'a gitmek isteyenler bile vardı.

ELON MUSK, 300 MİLYAR DOLAR SERVETE SAHİP İLK KİŞİ OLDU

Elon Musk gibi sürekli yeni projeler peşinde koşan bir iş insanının kendi mühendislerini yetiştirmek istemesinde pek de anormal bir durum yok.. Dahası Musk, artık 300 milyar dolardan fazla servete sahip ilk kişi unvanına da sahip. Bloomberg'ün Milyarderler Endeksi sonuçlarına göre iş insanının net serveti, bugün itibarıyla 302 milyar dolara ulaşmış durumda...

YORUMLAR 15
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    ﴾47﴿ O zalimler yeryüzündeki her şeye, hatta bunun yanında bir kat fazlasına daha sahip olsalardı, kıyamet günündeki korkunç azaptan kurtulmak için hepsini feda ederlerdi. Daha önce hiç hesap etmedikleri şeyler Allah tarafından onların karşısına çıkarılacaktır! ﴾48﴿ İşledikleri kötülükler önlerine apaçık konacak, alay edip durdukları şeyler onları çepeçevre kuşatacaktır. Zümer Suresi Ayet 47-48
    Cevapla
  • Furkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Para muslumanin elinde güzeldir.
    Cevapla
  • Başdaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahabî'yi örnek alan Müslüman'ın elinde, eyvallah. Şüpheli şeylerden de kaçınan Müslüman, kolay zengin olmaz, Gayrinüslimler Özellikle Yahudiler, para mevzubahis olunca acımaları yok İstedikleri kadar para elde edemeyince,Haşa '' Ne çok cimrisin ya Rabbi '' diyen Yahudi bile olmuş.
    Cevapla
  • ttt 2 yıl önce Şikayet Et
    Oğulları üniversite çağına gelmek üzere. Çocukları için kurabilir. Özel eğitim alıyorlarmış.
    Cevapla
  • Zorbey 2 yıl önce Şikayet Et
    dünyaya gözünü diken birine az.. hiç bir zaman yetmez. anca doyuran kara torpag tır. amma velakin bize de yetmez velhasıl nizama ayar gerektir.
    Cevapla
  • Mevlana Akkuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ne alakası var çalışmak bilgili olmak zengin olmak islamın emrettiği şey keşke bizim ülkemizde de öyle bir kaç kişi olsa
    Cevapla
  • Bilgisiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Karun da cok zengindi sadece hazinelerinin anahtarlarini kirk deve tasiyodu. Sonuc ? Yerin dibine atti kefere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle