İBB'nin 5 bin taksi teklifi 10. kez reddedildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kente 5 bin ek taksi planı UKOME'de reddedildi. Teklif daha önce 9 kez reddedilmişti. UKOME ek taksiye 10. kez karşı çıkmış oldu.

İBB'nin 5 bin taksi teklifi 10. kez reddedildi
İBB'nin 5 bin taksi teklifi 10. kez reddedildi
GİRİŞ 28.10.2021 12:23 GÜNCELLEME 28.10.2021 13:06
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin 5 bin taksi projesi, UKOME toplantısında oy çokluğu ile 10. kez reddedildi.

İBB, kent genelinde hizmet veren 17 bin taksinin yetersiz olduğunu söyleyerek yeni taksi projesi hazırlamıştı. Proje kapsamında 5 bin yeni taksinin İstanbul'da hizmete girmesi hedefleniyordu.

Daha önce de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında gündeme alınan teklif, 9 kez reddedilmişti.

Yenikapı Etkinlik Alanı, Dr. Mimar Sinan Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Ekim ayı toplantısında yeni taksi teklifi 10. kez oylamaya sunuldu. Toplantıda oylanan 5 bin taksi projesi oy çokluğu ile reddedildi.

Taksiciler'den UKOME öncesi Yenikapı'da eylemTaksiciler'den UKOME öncesi Yenikapı'da eylem

YORUMLAR 29
  • bay e 2 yıl önce Şikayet Et
    ekremi sevmem ama taksiye altarnatif yok .böylece tekelleşmiş çoğu güvensiz tipler.uber gibi birseyler lazım ki rekabet olsun kalite gelsin
    Cevapla
  • eski 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek seçimlerde antrikot şovmeni yunan imamoğlunu basitçe o koltuktan indirmek lazım. İnşallah İstanbullunun aklı başına gelmiştir. Gelmeyenlere de Allah basiret versin. Allah dilediği kulunu dileğine yönlendirir. Allah devletimizin milletimizin yardımcısı olsun kurulan tuzakları boşa çıkarsın.
    Cevapla
  • soru 2 yıl önce Şikayet Et
    5000 taksiyi 5000 pkklıya mı verecek bu adam bu inat neyin inadı. Onay verilen 1000 taksiyi trafiğe çıkarsın da görelim kimlere vermiş derdi neymiş.
    Cevapla
  • battal 2 yıl önce Şikayet Et
    ibb rant peşinde o kadar hdp liler var. istiyorlar ki her yere el atalım. secim zamanı bombalar patlarsa şaşırmayın
    Cevapla
  • Fenetbahce 2 yıl önce Şikayet Et
    Taksi acil ama acil sayısı artması lazim millet saatlerce taksi bekliyor taksiciluk otocenterde galerilerin elinde kalmis yazık istanbula sayiyi kesin artirin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle