Bill Gates'in ardından Jeff Bezos da soluğu Türkiye'de aldı

Dünyanın en popüler yazılımı Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in Türkiye'ye gelmesinin ardından bu defa Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos da soluğu Türkiye'nin ege kıyılarında aldı.

GİRİŞ 27.10.2021 16:30 GÜNCELLEME 27.10.2021 16:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Muğla'nın cazibeli kıyılarından birine demir atan Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, Meryemana Evi'nde hac ibadertini yerine getirmesiyle basına yansımıştı.

10 EKİM'DE TÜRKİYE'YE GELDİ

Bu defa dünyanın en zenginleri listesinde başı çeken iş insanlarından Jeff Bezos da Türkiye'ye geldi.

Amazon'un kurucusu 57 yaşındaki Jeff Bezos, keyfini sürdüğü 136 metre uzunluğundaki süper lüks yatı Gökova Körfezi'ne demirledi. Yeni Şafak'ın haberine göre, 10 Ekim’de Yunanistan’dan Bodrum’a geçen iş insanı Jeff Bezos’un ‘Flying Fox’ isimli ultra lüks yatı, Bodrum’un ardından Gökova Körfezi'ne demir attı.

Gökova Körfezi'nde kara yoluyla ulaşımın oldukça zor olduğu bir bölgeye demir atan ‘Flying Fox’ teknesinde Jeff Bezos’un olup olmadığı ise bilinmiyor.

YORUMLAR 2
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Kurtlar vadisindeki her ülkedeki baronların Türkiyede gizli bir mabedde toplanması gibi olmuş. Mabedde Göbeklitepe olursa şaşırmamak lazım. Acaba Bizim bilmediğimiz hangi yerli Baron Mehmet Karahanlı benzeri kimin kalemini kıracaklar.
    Cevapla
  • sadece milli 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar buraya boş yere gelmez. temkinli olmakda fayda var. gerçi mit görevdedir. bakalım dertleri ne? yakında kokusu çıkar.
    Cevapla