Çift Geyik Karaca'dan Cumhuriyetin 98. yılına özel üretim

Milli mücadele döneminde cephedeki askerlerimize çorap üreten Çift Geyik Karaca markası, Cumhuriyetin 98. yılına özel bir çalışmayı daha hayata geçiriyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün yaklaşık 87 yıl önce giydiği süveteri bu yıl da yeniden üreterek satışa sunan firma, elde edilecek tüm geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak.

Çift Geyik Karaca'dan Cumhuriyetin 98. yılına özel üretim
Çift Geyik Karaca'dan Cumhuriyetin 98. yılına özel üretim
GİRİŞ 27.10.2021 09:44 GÜNCELLEME 27.10.2021 09:44

Bir asrı aşkın geçmişiyle Cumhuriyetimizin kuruluşuna tanıklık eden sayılı markalardan biri olan Çift Geyik Karaca, geleneksel hale getirdiği sosyal sorumluluk projesini 2021 yılında da sürdürüyor.

Atatürk’ün yaklaşık 87 yıl önce giydiği ve hafızalarımıza “Atatürk’ün süveteri” olarak kazınan süveter, Çift Geyik Karaca tarafından bu yıl da üretildi. Çift Geyik Karaca, Cumhuriyetin 98. yıldönümünde; tüm geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmak üzere yeniden ürettiği bu özel süveteri mağazalarında ve çevrimiçi satış kanallarında satışa sunuyor.

 ÖZBEKLİ, “BİR SÜVETER ÇOK ŞEY ANLATIR”

İki yıl önce başlatılan ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bu özel süveteri yeniden ürettiklerini belirten Çift Geyik Karaca Genel Müdürü Cihat Özbekli; “İnsanımızla 104 yıllık köklü bağa sahip bir markanın temsilcileri olarak bizler, imkânlarımızı toplumsal fayda misyonu ve geçmişle gelecek arasında bir köprü oluşturabilme hedefiyle kullanıyoruz. İki yıl önce başlattığımız ve halkımız tarafından takdirle karşılanan bu özel projeyi bu yıl da hayata geçiriyoruz. Burada öncelikli amacımız farkındalık oluşturmak ve bu topraklara olan vefa borcumuzu bir nebze olsun ödeyebilmek. Bu hedefle; özel süveter, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi anlamlı bir günde Çift Geyik Karaca mağazalarında ve çevrimiçi satış kanallarımızda tüm geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmak üzere satışa sunuluyor. Halkımızdan aldığımız yoğun talep ve takdir bizlerin bu projeyi devam ettirebilmemizdeki en büyük motivasyon kaynağımız. Ortak değerlerle büyüdüğümüz bu topraklarda, hepimizin ortak mirasına olan saygımızdan dolayı, tüm ürünlerimizde yer alan ve markamızın kimliğini işaret eden logomuzu bu özel süveterde kullanmama geleneğimizi sürdürdük. Tüm sezon boyunca mağazalarımızda ve çevrimiçi satış kanallarımızda satışta olacak süveterin iletişim çalışmalarını da “Bir süveter çok şey anlatır” mesajıyla sürdürüyoruz.“