Mastercard'tan kripto para ile ilgili büyük açılım

Ödeme teknolojileri şirketi Mastercard, müşterilerinin kripto para alıp satmasına, kripto paraya dayalı özel fırsatlar sunmasına ve kripto para banka ve kredi kartlarının düzenlenmesini kolaylaştırmasına olanak tanıyacağını bildirdi.

GİRİŞ 25.10.2021 19:43 GÜNCELLEME 25.10.2021 19:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şirketten yapılan açıklamada, Mastercard'ın dijital varlık platformu Bakkt ile iş birliği yaptığı belirtildi.

Söz konusu iş birliği kapsamında tüketicilerin dijital varlık ekosistemine erişiminin artacağına işaret edilen açıklamada, Mastercard'ın ortaklarına kripto para birimi çözümleri sunabileceği kaydedildi.

Açıklamada, bu çözümlerin tüketicilerin Bakkt platformu tarafından desteklenen cüzdanlar aracılığıyla dijital varlıkları satın alma, satma ve elinde tutma kabiliyeti ile markalı kripto para banka ve kredi kartlarının düzenlenmesi olduğu aktarıldı.

Şirketin açıklamasında, Mastercard'ın kripto para birimini özel fırsatlara ilişkin çözümlere de entegre edeceği ve ortaklarının ödül olarak kripto para birimi sunmasına ve sadakat puanları ile diğer dijital varlıkların takas edilmesine olanak tanıyacağı ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Huzur 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi düşen ağlamaz En iyi kazanç alın teri ile kazanılan helal kazanç.
    Cevapla
  • Abdulhamit Fatih# 2 yıl önce Şikayet Et
    Kripto para insanlığın sonu... Köle insanlık tarihi başlıyor...
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    çok degil şuan nüfüsün %11 krşpto para kullanıyor 2 yıl sonra bu oran %50 üstüne çıkacak pandeminin başında 2020 yılında bir yatırım yaptım 15bin tl ve param tam 32 kat arttı şimdilik paramı bozmadım ve hala bekliyorum 2023 yılına kadar bodurmayacagım
    Cevapla