ABD'li isimden çok çarpıcı dolar tahmini

Doların akıbeti hakkında CNBC televizyonuna açıklamalarda bulunan DoubLine Capital Başkanı Jeffrey Gundlach, ABD dolarının tepe noktaya çıktığını, buradan sonra küresel bazda aşağı gideceğini söyledi.

GİRİŞ 25.10.2021 09:03 GÜNCELLEME 25.10.2021 14:43
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

DoubLine Capital Başkanı Jeffrey Gundlach, ABD dolarının önde gelen para birimleri karşısındaki değerinin tepe noktasını gördüğünü ve doların buradan aşağı geleceğini savundu.

CNBC'ye yaptığı açıklamada, ABD'de enflasyonun yılın geri kalanında da yükselmesini ve 2022'de yüzde 4'ün üzerinde kalmasını beklediğini de ifade eden Gundlach, enflasyonun 2021'i yüzde 5 seviyesinde bitirmesini beklediğini vurguladı.

Gundlach, "Enflasyonun 2022'de yüzde 4'ün altına geleceğini düşünmüyorum" dedi.

Ünlü ekonomist Brooks'tan çarpıcı dolar-TL değerlendirmesi: Türkiye yine başaracakÜnlü ekonomist Brooks'tan çarpıcı dolar-TL değerlendirmesi: Türkiye yine başaracak

5 yıl vadeli ABD Hazine kağıdı için getiri tahminini 1,25-1,50 aralığında gören Gundlach, emtiaların uzun vadede S&P 500'e göre hala ucuz olduklarını da savundu.

KAYNAK: CNBC
YORUMLAR 18
  • poyrazi 2 yıl önce Şikayet Et
    bizim ülkemizde dolar3,800 olur bir dönem jöleli söylemişti
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaylar açık bir şekilde savaş ilanıdır. Ekonomik Haçlı seferiyle karşı karşıyayız. Bıçak kemiğe dayandı artık veeee inananlar hep kazanır. "Rasulullah’a Mekke de 3 yıl boykot uyguladılar. Müslümanlar açlıktan karnına taş bağladı" Kowboy edasındaki düşmanlarımız çatlasın. SİZE BOYUN EĞEN SİZİN GİBİ OLSUN.
    Cevapla
  • abartma 2 yıl önce Şikayet Et
    abartma. kendini sahabe ile de kıyaslama.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en büyük hırsızları dolandırıcıları Amerikada Borsada ekonomide Doları şişirdikçe şişiriyor altı bomboş tamamen balon propaganda ve kandırmacayla sanal bir görünümle bunu yapıyorlar eninde sonunda tepetaklak olacak hemde öyle böyle değil Amerikadan tersine göçü izleyeceksiniz.
    Cevapla
  • son cümle 2 yıl önce Şikayet Et
    vah vah halimize, amerikan doları değer kaybederken bizim amerikan doları değerleniyor, vakit geçirmeden ülkeleri değişelim.
    Cevapla
  • Kemal kilictar 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen değiş memleketini soros un vatanına gec
    Cevapla
  • NİĞDELİ ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    vallaha sizde sadece bu dünya beşten büyüktür olan ülkelere bizden ne alırlarsa sizde dolar bazında onlara geri 5 yada 10 katına satın kısasa kısas yağni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle