Akın akın Edirne'ye geliyorlar

Edirne’deki Ulus Pazarı'na akın eden Bulgaristan vatandaşları, aldıklarını taşımakta güçlük çekti, araçlarının bagajlarında yer kalmadı.

Akın akın Edirne'ye geliyorlar
Akın akın Edirne'ye geliyorlar
GİRİŞ 22.10.2021 15:41 GÜNCELLEME 22.10.2021 15:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Edirne'de, her cuma günü kurulan ve ‘sosyete pazarı' olarak adlandırılan Ulus Pazarı'na gelen Bulgaristan vatandaşları, aldıkları ürünleri taşımakta zorluk çekti.

Özellikle sabahın erken saatlerinde yerli halktan daha kalabalık olduğu görülen Bulgaristan vatandaşlarının, pazarı adeta talan ettikleri kameralara yansıdı.

Giyimden kozmetiğe, temizlik ürünlerinden gıdaya, hemen hemen tüm kalem ürünlerden poşet poşet alan Bulgaristan vatandaşları, araçlarının bagajlarını tıka basa doldurdu.

"EDİRNE'DE HER ŞEY ÇOK UCUZ"

Bulgaristan’dan Edirne’ye defalarca geldiğini söyleyen Faik Teyfik, Edirne’de fiyatların çok daha ucuz olduğunu, beğendikleri eşyaları pazardan aldıklarını belirtti.

Alışveriş yapmak için Yunanistan’dan Edirne’ye geldiğini anlatan Ceylan Sulko da bir sürü alışveriş yaptığını, Edirne’de her şeyin çok ucuz olduğunu ifade etti.

Bulgaristanlı Pembe Mıhaylova da Edirne’ye alışveriş yapmak için geldiğini, mutlu olduğunu söyledi.

İSTANBUL ESNAFI, SATIŞ YAPMAK İÇİN EDİRNE'YE GELİYOR

İstanbul’dan ürün satmak için Edirne’ye geldiğini belirten esnaf da Bulgaristan vatandaşlarının alışveriş yapmak için Edirne’yi tercih ettiklerinden dolayı İstanbul esnafının da cuma günleri Edirne’ye geldiğini belirtti.

Esnaf, Bulgaristan vatandaşları olmasa Edirne’ye gelmenin bir anlamı olmayacağını kaydetti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • karanehir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani Bulgaristanın durumu bizden iyi idi.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ucuz malı ne zaman üretime kaydırırız çin gibi ancak o zaman kurtuluruz. yoksa çin den ithal et sonra edirne de sat, günü kurtarırız.
    Cevapla
  • Sezin 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır dükkanı mı kapatıyoruz noluyo
    Cevapla
  • Trakyalı amıca 2 yıl önce Şikayet Et
    Orada çok ev aldılar maalesef. Yasaklanması lazım. Ciddi tehdit oldu.
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc aşkına şu ucuz çalışma ucuz üretme işini bir boşlasak diyorum. Hakkımızı alalım. Çin ucuz olabilir. Yol parası ve aşırı vergiler ile Avrupa alacağını alıyor. Biz Çin değiliz. Bir buçuk milyar insanın karnını doyurduğu için sevinirler. Bizim hakkı üstün tutma diye bir davamız var. Her kazanç ile güçlüyüz doğru ve bu kazançta fakirlerin hakkı var. Özellikle üreticiler mağdur ediliyor. Taban fiyatı gelmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle