Dolar tarihi zirveyi gördü

Dün Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun faiz indirimi kararının ardından 9,49 lira seviyesine kadar yükselen dolar, bu sabah 9,63 lira seviyesine yükseldi.

GİRİŞ 22.10.2021 10:07 GÜNCELLEME 22.10.2021 11:26
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Merkez Bankası'nın beklentilerin üzerindeki faiz indirimiyle yükselişe geçen dolar/TL 9.60 TL seviyesine kadar yükselerek yeni tarihi zirvesini gördü. Euro ise 11.21 liraya kadar yükseldi.

Gram altın TL ise 554 TL seviyesinden el değiştiriyor.

YORUMLAR 20
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Faiz halkın cebinden çıkıyor. Dolar ve faiz ülkeleri dize getirmenin silahıdır. Buna boyun eğmeyen hükümeti eleştirenler sadece cebini düşünüyor. Dışarıdaki insanlar Türkiye'nin durumunu daha iyi görürken içeridekiler aman ekonomi kötü, hükümet doğru kararlar almıyor vb. diyor. Ülkede ne eksik? Her şey bolca var ve zaten gereksiz pahalı olanlarda yok satıyor, iphone stokları bitmiş, Alman arabası bekleyenler varken ekonomi kötü demek doğru mu? Ülkede alamadığını temel ihtiyaç maddesi var mı? Bunu devlete gelir beyanı ile ispat edene devlet yardımda ediyor... Dolar çıksın ama faize hayır, düşmesi şarttır. Oyunuzu paraya satmayı.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    verdik yetkiyi gördük vatan hainliğini. Memleketi, inatla egoyla yönetmenin sonucu bunlar.
    Cevapla
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Yatırım amaçlı dolar alım satımı yasak, doları olan yarın getirip 5 tl den bozdurabilir denildiğinde doları olanlar ne yapacak acaba merak ediyorum. Dolar alıp kendi paranızın değerini düşürmeyin. Elini ovuşturanların ekmeğine yağ sürmeyin.
    Cevapla
  • Olamaz 2 yıl önce Şikayet Et
    O biraz zor dostum
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    10 kat geride olmayı bu halk hak ediyormu acaba lütfen düşünün.
    Cevapla
  • gurbetci ali 2 yıl önce Şikayet Et
    almanyada yaşayan bir gurbetçi motor teknikeri olarak bu durumdan çok memnunuz inşallah önümüzdeki günlerde faiz belası denen şey dahada düşer Allah devletize zeval vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle