Abd Gıda ve İlaç Dairesi E-Sigaraya lisans verdi

ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), kullanıcıların sigara bırakmaya ve azaltmaya yönlendiren ürünlere lisans verdi. Ürünler lisanslanan ilk e-sigara oldu.

Abd Gıda ve İlaç Dairesi E-Sigaraya lisans verdi
Abd Gıda ve İlaç Dairesi E-Sigaraya lisans verdi
GİRİŞ 14.10.2021 12:39 GÜNCELLEME 14.10.2021 13:39

British American Tobacco (BAT), ‘’Daha İyi Bir Gelecek’’ stratejisiyle işinin sağlık üzerindeki etkilerini azaltmayı ve yetişkin tüketicilere potansiyel olarak daha az zararlı alternatifler sunmayı hedefliyor. Yeni Kategoriler portföyünde yer alan elektronik sigara markası Vuse Solo ürünlerinin toplum sağlığının korunması açısından uygun olduğu ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından onaylandı.

ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) orijinal aromalı Vuse Solo ürünlerinin toplum sağlığının korunması açısından uygun olduğunu onaylarken, 21 yaş ve üzerindeki yetişkin nikotin tüketicilerinin geleneksel tütün ürünlerine kıyasla yenilikçi ve potansiyel olarak daha az zararlı alternatiflere* erişebilmesi için yıllarca süren bilimsel çalışmaların ve araştırmaların da altını çiziyor.

*Kanıtlara dayanmakta ve sigara kullanımından tamamen bu ürünlere geçiş yapıldığı varsayımına dayanmaktadır. Bu ürünler risksiz değildir ve bağımlılık yapar.