3'te 1'i fiyatına satılıyorlar! Vatandaşlar akın etti

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde unutulan, bulunan ve sahiplerine ulaşılamayan eşyaların büyük bölümü 3'te 1 fiyatına satışa çıkarıldı.

3'te 1'i fiyatına satılıyorlar! Vatandaşlar akın etti
3'te 1'i fiyatına satılıyorlar! Vatandaşlar akın etti
GİRİŞ 09.10.2021 13:02 GÜNCELLEME 09.10.2021 13:04
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde unutulan, bulunan ve sahiplerine ulaşılamayan 3 bine yakın valiz, sırt çantası ve 3 bin parçaya yakın elektronik aletin yanı sıra 25 bin buluntu eşya ihale ile satıldı. İhale ile satın alınan valiz ve eşyalar satılmak üzere kamyonlarla Avcılar'a getirilerek satışa çıkarılınca kuyruk oluştu.



İstanbul Havalimanı'nı işleten İGA, Türk Hava Yolları Bagaj Hizmetleri Yönetim Müdürlüğü'nün ardından Dış Hatlar Terminali'nde bulunan binlerce valiz, sırt çantası, eşya ve elektronik aletleri ihale ile satışa çıkardı. THY'nin birkaç ay önce açtığı ihaleyi alan Avcılar'da 'Unutulan Eşyalar' satış mağazası bulunan Aziz Korkmaz, İGA'nın da ihalesine girerek kazandı. İGA deposunda 1 yıl bekletildikten sonra sahibi bulunmayan 3 bine yakın valiz ve sırt çantasının yanı sıra 25 bin buluntu eşya ve aralarında önemli bölümü cep telefonu 3 bine yakın elektronik cihaz ihalesini alan Korkmaz, bunları Avcılar'a getirdi. Aziz Korkmaz, "Tek tek ayıklayıp satışa hazır hale getireceğiz. Toplamda 100 bin parçayı bulur" dedi. Bavulların taşınması ve bir bölümünün açılmasından sonra cep telefonlarından bir bölümünü yerde sergileyen Korkmaz, bu işi 1995'ten itibaren yaptıklarını, 14 yıldan bu yana Avcılar'da faaliyet gösterdiklerini belirtirken, büyük bölümü orijinal marka olan ürünleri 3'te 1 fiyatına sattıklarını ifade etti.



İstanbul Havalimanı'nda unutulan ve sahiplerine ulaşılamayınca satılan bavulların içerisinde akla gelebilecek her türlü eşya bulunuyor. Depoyu tamamen dolduran bavul, sırt çantası ve kutuların açılarak tasnif edilmesinin çok uzun süreceği, belirtildi. Elektronik eşya ve ürünler bu sabahtan itibaren Avcılar'daki mağazada satışa çıkarıldı. Satışı duyanlar, yağmura rağmen sabah erken saatlerden itibaren kuyruğa girdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 29
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    alınan mallar arızalı çıkarsa garanti ve değiştirme yok yalnız,zaten orda çalışan görevliler iyi malları kontrol edip deniyor,kendilerine ayırıyordur,dura dura bozulmuş-oksitlenmiş- elektronikleri satıyorlardır. elokronik eşya uzun müddet kullanılmadımı havanın neminden buhar,oksitlenme yapar.hele iyi ortamdada muhafaza edilmiyorsa.giysi türü şeylerdede uzun müddet durduğundan güve oluşabilir. ne akla alıyrlar bilmem.
    Cevapla
  • Başdaş 2 yıl önce Şikayet Et
    İhaleye Çkaranlar, ihaleye katılanlar, ihaleyi kazana ve satın alanlarınhepsi helal iş Yapmıyorlar.Nerede bulunursa bulunsun malların sahipleri aranıp malları kendilerine verilmesi gerekiyordu,Bütün bu eşyalar birilerinin malıyken satan da alan da AHİRETTE HESAB VERECEK, ALLAH'IN İNDİRDİKLERİYLE İŞLEM YAPMADIKLARINDAN, HESAB VERECEKLER,KAÇIŞ VE KURTULUŞ YOK. ALLAH MI, İNSANLAR MI DAHA ADİLDİR.
    Cevapla
  • salih 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ürünler hava alanında senin baban ananı tanımadan önceden beri unutulmuş ürünler. kimse kimsenin malını habersiz satmıyor yada almıyor
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Mubeccel kardeşim senin durumun biraz farklı.
    Cevapla
  • Mubeccel 2 yıl önce Şikayet Et
    5 sene once abden turkiye geldim gezmeye gelirken bir valizden torunlarima giysiler aldim giysilerin 15 parcasini valizden calmislar sikayet ettim islem yapildi bana 200 dolar odeme yapilcakti aldim kagitlari 5 sene gecti THY bana odeme yapmadi cok aradim hep oyaladilar sonrada cevap yok kul hakkina girmiyormu bu
    Cevapla
  • Necati 2 yıl önce Şikayet Et
    Cep telefonlarına 2 bin tl de ayrıca açtırma parası ödenecek.
    Cevapla
  • HAYDAR 2 yıl önce Şikayet Et
    hava yolu şirketleri,işine gelmeyince hiç uğraşmıyor sessiz kalıyor,oysaki o eşyaları çoğu seyahat eden müşterilerini teşhis edip sahiplerine ulaştıra bilir,bilinçli uğraşmıyorlar bence.
    Cevapla
  • Adem Çam 2 yıl önce Şikayet Et
    Garip kardeşim. Faturalı alış veriş yapılıyor. Satın alınan tarih belli. Sıkıntı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle