Ünlü isim Robert Kiyosaki'den korkutan uyarı: Altın alacağım deyip duyurdu

Ünlü yazar ve milyoner yatırımcı Robert Kiyosaki, finansal piyasaların geleceği hakkında karamsar açıklamalar yaptı. Bitcoin'i etkileyecek büyük bir çöküş beklediğini ifade etti.

GİRİŞ 03.10.2021 14:36 GÜNCELLEME 03.10.2021 14:51
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Zengin Baba Yoksul Baba kitabıyla çok satan yazarlar arasına katılan milyoner yatırımcı Robert Kiyosaki, finans sektöründe devasa bir çöküş beklediğini defalarca dile getirmişti. Kısa bir süre önce yaptığı açıklamada bu büyük çöküşün yatırımcılara zengin olmaları için uygun bir ortam sağlayacağını ifade etti.

Robert Kiyosaki ayrıca bu çöküşün lider kripto para birimi Bitcoin’i (BTC) de düşüreceğini açıkladı. Kitcoi News’a verdiği röportajda Robert Kiyosaki, finansal piyasaların geleceğine ilişkin görüşlerini paylaştı. 

ok satan yazar, dünyanın dört bir yanındaki ülkelerin devasa büyüklükteki borç yükünün altın ve gümüş fiyatlarını bile olumsuz etkileyecek bir piyasa çöküşüne yol açacağını ifade etti. Robert Kiyosaki Bitcoin’in de bu çöküşten etkileneceğini öngörüyor. 

“Bu, dünya tarihinin en büyük finansal çöküşü olacak. Hiç bu kadar borç birikmemişti. Bu yüzden piyasanın altüst olmasıyla birlikte yaşanan düşüşte daha çok altın, gümüş ve Bitcoin satın alacağım.”

Robert Kiyosaki piyasa çöküşlerinin zengin olmak isteyenlerin harekete geçmesi için en uygun zaman olduğuna inanıyor ve bu çöküşün yakın bir zamanda gerçekleşmesini bekliyor.

YORUMLAR 40
  • Vanlı kürt 2 yıl önce Şikayet Et
    Satlık ikinci el bitcoin makinası çok korktum
    Cevapla
  • derman dereli 2 yıl önce Şikayet Et
    aklınca akıl veriiiiiiii
    Cevapla
  • agaa 2 yıl önce Şikayet Et
    KRAL ÇIPLAK... olmayan bir paranın değerini ancak okumuşlar görüyormuş da... milyonlar yapıyormuşda. Döviz ile bunu bize yıllarca yutturdular. Elin tuvalet bekçisinin emeği benim mühendisimden nasıl fazla bir değer eder. Hani dolar altına endeklenmişti. vatandaşı değil devletleri kandırdılar. Tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Robert Kiyosaki' bütün yatırımını altına yapmış bu yüzden yükselmesini istiyor inanmayın söylediklerinin KÖKÜ YALAN
    Cevapla
  • D.Şafak 2 yıl önce Şikayet Et
    Her şey çokünce alaçam diyor da Ne de bekleyecek? Dolarda beklwyecekse her şey düşecek diyor ee ne anladık, düşmeyi bekleyeceği nakit ise o da değer kaybedecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle