Merkez Bankası'ndan son dakika rezerv açıklaması!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı. Buna göre Merkez Bankası toplam rezervleri 122 milyar doları aştı.

GİRİŞ 30.09.2021 16:08 GÜNCELLEME 30.09.2021 16:08
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Haftalık Para ve Banka İstatistikleri’ni açıkladı.

Buna göre; Merkez Bankası toplam rezervleri 24 Eylül ile biten haftada 1 milyar 257 milyon dolar artarak 122 milyar 44 milyon dolar oldu.

Brüt döviz rezervleri 1 milyar 420 milyon dolarlık artışla 81 milyar 420 milyon dolardan 82 milyar 840 milyon dolara yükseldi.

Altın rezervleri ise 24 Eylül haftasında 162 milyon dolar azalarak 39 milyar 367 milyon dolardan 39 milyar 205 milyon dolara geriledi.

YORUMLAR 110
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Politika faizinin indirilmesinin en önemli gerekçesi. Döviz rezervlerindeki artış. Geçici yükselmeler yanıltıcı uzun vadede döviz yatay seyredecek demektir.
    Cevapla
  • Yalan yok 2 yıl önce Şikayet Et
    Rezerv para Netto değil - Bürütt Ve Sonrada Eksi 45 milyar dolar Rezerv sırtımızdaki yük ...
    Cevapla
  • Kayseri 38 2 yıl önce Şikayet Et
    Merkez Bankası rezerv açıklaması yaptıkça dolar yükseliyor. Demekki bu işte bir hata var belki biraz yalan var
    Cevapla
  • DüşmanFondaşMedya 2 yıl önce Şikayet Et
    Youtube'da algıcı röportajcılar sürekli youtube videoları ile gençlerin beynini yıkıyor. Fondaş medya ve zombileri hergün devlet ve İslam düşmanlığı yapıyor. Hergün youtube ve twitter algıcı fondaş medya videolarını trendlere ve önerilen videolara koyuyor. Dünyada şuan küçük nüfuslu petrol zengini ülkeler dışında güllük gülistanlık bir ülke yok, Fransa'da 2018 yılından beri sarı yelekliler gösteri yapıyor şimdi anca pandemi sebebiyle susturuldular, ABD'de Türkiye nüfusu kadar evsiz var. Türkiye yanı başındaki savaşa ve teröre, pandemiye ve dünya krizine rağmen çok şükür iyi durumda. Reise destek olalım.
    Cevapla
  • Ozcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem bu kadar net rezerv var cok guzel milletin enflasyondan kayiplarini telafi edilsin calisan butun kesimi biraz rahatlatsinlar yoksa bu aciklamalarin ici bosmu millet bu hayat pahaliligindan bunalima girdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle