Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan fahiş fiyat açıklaması: Cezasını ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zincir marketlerdeki fahiş fiyatlara ilişkin, “Bazı marketlerle ilgili denetim süreci olacak, cezai müeyyideler gelecek. Tarladan markete kadar olan süreci ciddi bir şekilde denetleyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan fahiş fiyat açıklaması: Cezasını ödeyecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan fahiş fiyat açıklaması: Cezasını ödeyecekler
GİRİŞ 30.09.2021 13:09 GÜNCELLEME 30.09.2021 13:09
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyareti dönüşünde aralarında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün de bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, ‘Fahiş fiyat sorununda yalnızca zincir marketler mi sorumlu yoksa bunda üretim maliyetlerinin artmasını da etkisi var mı?’ soruna şu şekilde cevap verdi:

Şu anda zincir market dediğimiz bu güçlü marketler bu işin ağırlığını oluşturuyor. Bunların bir de alt yapıları var. Bu alt yapılar da ciddi manada bu işin beslemesi oluyor. Şu anda bazı marketlerle ilgili bir denetim süreci olacak. Bazı cezai müeyyideler gelecek. Böyle bir durum söz konusu. Biz kendilerinden hassasiyet bekliyoruz. Ticaret Bakanlığımız da denetimlerini sıklaştırarak sürdürüyor. Bunu da devam ettireceğiz. Tarladan manava ve markete kadar bu süreci çok daha ciddi bir şekilde denetleyeceğiz.

YORUMLAR 62
  • ihsan kastamonu 2 yıl önce Şikayet Et
    üreticiyim ya açın çks lı büyük sadece üretici pazarları zor şartlarda üretim yapıyoruz kuraklık mozot 7.5 gübre kg mı beş altı tl satalım ürünlerimiz direk tüketiciye arcısız biz de kazanalım halkta bol yesin hal komisyon market aracılar hizaya gelsin yıllardır aynı terane bir son verin artık yeter tarım küsüyor
    Cevapla
  • Süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    Kira ve evlerede .başkan el atalım iyice zıvanadan çıktılar.
    Cevapla
  • Haktan Yana 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece gıda maddelerinin değil, piyasadaki ürünlerin hepsinin üreticiden tüketiciye kadar geçtiği tüm basamakların "ELEKTRONİK ORTAMDA" kayıtlarının tutulması ve sürekli kontrol edilmesi gerekir.
    Cevapla
  • Vatan sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Kış geldi kömür fiyatları uçtu gitti Allah rızası için onlarada bi el atın kömür tekelleşmiş bir firma almış ben ne dersem o diyor şuan, biz sitede kömür le ısınıyoruz ama geçmiş yıllardaki gibi kömür bağlantısı yapamıyoruz ve firmalar bağlantı yapmıyor günlük fiyat değişiyor yapamayız deniyor sayın devlet büyüklerim lütfen bizlere yardımcı olun
    Cevapla
  • Gakko 2 yıl önce Şikayet Et
    Göklerden gelen bir kader vardır. Ne söylense boş. Rahat olun kaderin ve hak edilenin dışında bir şey olmuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle