Ankara-İstanbul Hızlı Tren hattı için geri sayım başladı

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Altyapı imalatları tamamlanan ve seyahat süresini 40 dakika daha kısaltacak Ankara-İstanbul Hızlı Tren hattındaki çalışmaları önümüzdeki yıl bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Ankara-İstanbul Hızlı Tren hattı için geri sayım başladı
Ankara-İstanbul Hızlı Tren hattı için geri sayım başladı
GİRİŞ 29.09.2021 11:12 GÜNCELLEME 29.09.2021 12:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çalışmaların sürdüğü Ankara-İstanbul Hızlı Treni ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Karaismailoğlu "Altyapı imalatları tamamlanan ve seyahat süresini 40 dakika daha kısaltacak Ankara-İstanbul Hızlı Tren hattındaki çalışmaları önümüzdeki yıl bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

YÜZDE 18'LİK ARTIŞ

Demiryolu taşımacılığında ciddi bir artış yaşandığına da dikkat çeken Karaismailoğlu "Pandemi sırasında diğer ulaşım modlarında ülkeler arasındaki trafik akışı önemli oranda daralırken, süreç demiryolu taşımacılığımızın lehine işlemiştir. Demiryollarımızda, Ağustos 2021 itibarıyla taşınan yük miktarı, bir önceki döneme göre yüzde 18 oranında artmıştır" diye ekledi.

YORUMLAR 6
  • Sivas Ankara 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütun yapılan işlere neden yapılıyor diyen muhalefet olursa işler böyle bitmek bilmez iyi bir iktidar kadar iyi bir muhalefette gerekiyor
    Cevapla
  • Nerede 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep İstanbul İzmir nerede İzmir
    Cevapla
  • Unutuldu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ankara İzmir yirmi yıl oldu unuttunuz galiba
    Cevapla
  • İzmir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ankara İzmir uyuyor
    Cevapla
  • Üçbin Altıyüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki seçim yaklaştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle