Çok çarpıcı Bitcoin açıklaması: 10 katına çıkabilir ama almam

Bitcoin fiyatının gelecek 5 yılda 10 kat artabileceğini ancak kendisinin yine de alım yapmayacağını belirten JPMorgan CEO'su Jamie Dimon, "Bitcoin'i umursamıyorum. İnsanların gereksiz yere çok fazla zaman harcadıklarını düşünüyorum" dedi

Çok çarpıcı Bitcoin açıklaması: 10 katına çıkabilir ama almam
Çok çarpıcı Bitcoin açıklaması: 10 katına çıkabilir ama almam
GİRİŞ 28.09.2021 11:23 GÜNCELLEME 28.09.2021 11:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bitcoin ve kripto paralara yönelik olumsuz görüşleri ile bilinen JPMorgan CEO'su Jamie Dimon, Bitcoin fiyatının gelecek 5 yılda 10 kat artabileceğini ancak kendisinin yine de alım yapmayacağını söyledi.

Hindistan medyasına açıklama yapan Dimon, "Ben gerçekten Bitcoin'i umursamıyorum. İnsanların gereksiz yere bu konuya çok fazla zaman harcadıklarını düşünüyorum" dedi.

Bitcoin'in bir noktada regüle edilmesi gerektiğini söyleyen Dimon, "Bu durumda yükseliş sınırlanabilir. Ancak bunu atlatırsa ne olacağını bilemiyorum. Umursamıyorum. Ben Bitcoin almam. Ancak bu kripto paranın gelecek 5 yılda 10 katına çıkmayacağı anlamına gelmiyor" diye konuştu.

"DEĞERİ YOK" DEMİŞTİ

Ünlü CEO, haziran ayında da yatırımcıların Bitcoin'e yatırım yapmaktan kaçınmaları gerektiğini belirtmiş, "Hiçbir varlık tarafından desteklenmeyen bir şeyin, benim fikrime göre, hiçbir değeri yoktur. Bireylere kişisel tavsiyem, bundan kaçınmalarıdır. Söylediklerim müşterilerin istemediği anlamına gelmiyor. Bu, bir firmayı nasıl yürütmeniz gerektiğiyle ilgilidir" demişti.

YORUMLAR 2
  • Tras Adama Sart 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Dolari matbbada basarken bi bakmissin bir kagidin degeri 1000 dolar olmus! Bu nasil oluyor hangi Altin Rezerviniz varda Dolar basiyorsunuz????? Alo Cevap ver!!
    Cevapla
  • bos konusuo 2 yıl önce Şikayet Et
    "Hiçbir varlık tarafından desteklenmeyen bir şeyin, benim fikrime göre, hiçbir değeri yoktur. dollar basarken ne ile destekliyorlar? hicbisey
    Cevapla