Nakliye sıkıntısı nedeniyle gıda ve akaryakıt kıtlığının başladığı İngiltere'de benzin kuyruklarında bekleyen İngilizlerin sabrı taştı, benzin alabilmek için birbirine girdi.

İngiltere'de Brexit sonrası Avrupa Birliği'nden ayrılan İngiltere'de başlayan nakliyeci eksikliğinden dolayı başta akaryakıt olmak üzere birçok sektör olumsuz yönde etkilendi. Ülkenin birçok bölgesindeki akaryakıt istasyonlarında yakıt sıkıntısı yaşanırken, mağduriyet yaşamak istemeyen İngilizler, istasyonlar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

BENZİN KUYRUĞUNDA BİRBİRİNE SALDIRDILAR

İngiltere'deki yakıt krizinin ortasında hayal kırıklığı yaşayan İngiliz müşteriler, bir benzin istasyonunun önünde birbirine girdi.

Benzin alımı ya da sıra anlaşmazlığı nedeniyle başladığı tahmin edilen kavgada iki ailenin büyükleri kavgaya tutuşurken, genç aile üyeleri de birbirine saldırdı.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Denizli Erdoğan 27.09.2021 19:13
    beter olun birbirinizi yiyin sömürgeci köpek ler
  • temel 26.09.2021 20:41
    avrupa dedikleri bu maske kavgasi bitti simdi baska savac basladi nedense hepsinin ortak øzellikleri tr dusmanligi kendi ulkerine bakmazlar hic aganin bazilari elektirik araba diyor o hava ile gitmez onun icin de elektirik gerek cok ulke de yeterli elektirik zaten yok olsa bile elektirik arabalar da buyuk sorun hele hava cok soguk oldumu yolda kalirsin
  • Savaş 26.09.2021 20:25
    Dünyayı yıllarca karıştırdınız şimdide yiyin birbirinizi. İnşallah amerika ve israil haydutları da size katılır ve topluca perişan olursunuz. Sizler yetimlerin ve öksüzlerin hakkını yediniz. Onların sahibi yok sandınız. Ama sizler bilmiyorsunuz, onların sahibi var. Mekan sahibi var ve O da Yüce Allah'tır.
  • Ömer 26.09.2021 18:25
    Türkiye de fiyatlar yükseliyor ama Gine’de alım gücü ve tedarik zincirini etkilemiyor
  • Misafir 26.09.2021 17:31
    Elektrikli Otonun bir an önce yaygınlaşması lazım. İngilizler dünyaya örnek olsun. Benzin Mazot devri kapandı.
Daha fazla yorum görüntüle