'Yalan haber' kripto para piyasasını karıştırdı! Önce fırladı sonra çakıldı

Kripto para dünyasında hareketli dakikalar yaşandı. ABD devi Walmart'ın kripto para birimi Litecoin ile müşterilerine ödeme sunacağı haberleri kripto para piyasasını karıştırdı! Piyasayı allak bullak eden haber yalanlandı.

'Yalan haber' kripto para piyasasını karıştırdı! Önce fırladı sonra çakıldı
'Yalan haber' kripto para piyasasını karıştırdı! Önce fırladı sonra çakıldı
GİRİŞ 13.09.2021 21:27 GÜNCELLEME 13.09.2021 21:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Dünyanın en büyük perakendecilik şirketlerinden biri olan ABD'li Wallmart, küresel ölçekte müşterilerine kripto paralarla ödeme imkanı sunma niyetinde olduğu, müşterilerine Litecoin ile ödeme imkanı sunacacağı haberleri dünyada bir anda gündem oldu.

BİR ANDA FIRLADI

Wal-Mart CEO'su Doug McMillon, 1 Ekim'den itibaren online mağazalarda Litecoin ile ödeme imkanı sunulacağını belirttiği haberleri dünyada manşetleri süsledi.

Haber in açıklanmasıyla birlikte Litecoin yüzde 26'dan fazla değer kazanarak 230 dolara yükseldi.



DEV ŞİRKETTEN AÇIKLAMA GELDİ

Dünya basınında yer alan ABD’li parakende devi Walmart'ın, 1 Ekim'den itibaren ödemelerde kripto para birimi olan Litecoin’i kabul edeceği  Walmart'ın bir sözcüsü haberi kısa sürede yalanladı.



Walmart CEO'su Doug McMillon tarafından yapılan ve hemen ardından şirket tarafından yalanlanan açıklamada,  "Kripto para birimi kullanımındaki ivme ve heyecan yadsınamaz. Müşterilerimiz için çevrimiçi alışverişi kolaylaştırmaya hazırız. Litecoin'i entegre ederek, alışveriş yapanların dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, anında işlem onayı ve sıfıra yakın ücretlerle çok sorunsuz bir ödeme deneyimi yaşamalarını sağlayacağız" ifadeleri kullanılmıştı.

YORUMLAR 12
  • Ahmet Galatalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey musluman uyan. Birileri herkesi kandırıyor. Herkes para yatırıyor 100 kişinin içinden 10 kişi diğer 5 kişinin parasını kazandı sevindi ama kardeşi üzüldü müslüman kardeşi Sonra ne mi oldu? Geri kalan 85 kişinin kaybı bu çakallara gitti Bu kötülüğe ortak olmayın
    Cevapla
  • molla 2 yıl önce Şikayet Et
    he haci abim he, bu cakallar kazanmasin gelelim galataya kapalicarsiya unkapanina siz kandirin bizi fahis fiyatlarla, cakallar yemesin siz yiyin kardesimizsiniz ne de olsa. birak yahu alan alir satan satar kazanan kaybeden herkes riskin farkinda. git isinde ol sen.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hacı zorlamı aldırdılar almasalardı
    Cevapla
  • Ercan 58 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kerizler olmasa uyanıklar nasıl zengin olacak
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya ekonomileri vatandaşlarına pandemide dağıttıkları paraları,manipülasyonla geri topluyor, çok güzel tezgah.
    Cevapla
  • dattiri tittiri 2 yıl önce Şikayet Et
    1200 tl ile temmuzdan bu yana 37 kat arttı. arabamı değiştirdim... bugünde bu haberde aylık maaşımı çıkardım. teşekkür ederim haberi yapana...
    Cevapla
  • Datttiri 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalana bak yalana.
    Cevapla
  • Ufuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok utanmaz ve hayasızca milletin gözüne baka baka dünyayı dolandırıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle