Bakan Kurum: Sel mağdurları için konut inşaatı başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "(Batı Karadeniz'deki sel) Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlanmış durumda" ifadesini kullandı.

GİRİŞ 13.09.2021 18:16 GÜNCELLEME 13.09.2021 18:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kastamonu Bozkurt’ta Koordinasyon Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Bakan Kurum, selden en çok etkilenen Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlanmış durumda olduğunu açıkladı.

KURUM, SON DURUM HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Bakan Kurum yaptığı açıklamada, "(Batı Karadeniz'deki sel) Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlanmış durumda." ifadelerini kullandı.

"AFETLERİN ALTINDA KALMAYAN BİR TÜRKİYE VAR"

Açıklamasına devam eden Bakan Kurum, artık afetlerin altında kalmayan bir Türkiye olduğunu belirtti.

Kurum, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde afetlerin altında kalmayan, afetlerden vatandaşıyla hızlı bir şekilde çıkan bir Türkiye var." dedi.

Murat Kurum son olarak, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki altyapı çalışmalarının, 3 ay içerisinde yenilenmiş olacağını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR 11
  • Cem 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul a 100 bin kont la bir şehir projesi hazırlanmalı ve çürük binalardaki insanlar zorunlu olarak tahliye edilmeli evler kendiliğinden yıkılmaya başladı ya bu evi alırsın ya parasını alırsın yol yapın yeşil alan otopark yapın artık çok geç kalmadan
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize milletimize zeval vermesin sağolun var olun Allah yöneticilerimizin işlerini kolaylaştırsın
    Cevapla
  • Tuncer 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizlerde Riskli yapılardaki yüzde 10 teminat ödemesinin kalktığı müjdesini bekliyoruz sayın bakanım.
    Cevapla
  • selim 2 yıl önce Şikayet Et
    17 ağustos depremini yaşamayanlar , ogünleri görmeyenler bilmez. Hele çöp dağları altında kalan insanları gazetelerden okumayanlar,ümraniyede yaşamayanlar bilmez. Allah yaşatmasın ama bi deneyin de görün ; insanlar canlarının derdine düşmüşken iktidardaki koalisyon ortaklarının nasıl da birbirlerini yediğini görün diyecem ama ... yok demiyeyim. Asıl işi ülkeyi yönetmek iken "tek derdi kadının kılık kıyafeti ve başına ne taktığı olan " o hükümetleri Alla kimseye göstermesin.
    Cevapla
  • Dahi 2 yıl önce Şikayet Et
    müteahhitlik bitmeli. Tüm konutları devlet yapmalı. 20 yıl vadeli halka verilmeli.muteahhitler soyuyor milleti.issiz kalan müteahhit ve calisanlarına asgari ücretle devlette is verilmeli.
    Cevapla
  • Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Dahi uzaya kamp kurmak istiyorum ne yapmalıyım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle