Soros'tan yatırımcıya flaş uyarı! Yatırım yapan kaybeder

Soros Çin aleyhine konuşmalarını sürdürüyor. Şirketlere Çin'e yatırımdan uzak durmaları tavsiyesi veren Soros Çin'de ekonomik kriz çıkacağını ifade etti

Soros'tan yatırımcıya flaş uyarı! Yatırım yapan kaybeder
Soros'tan yatırımcıya flaş uyarı! Yatırım yapan kaybeder
GİRİŞ 10.09.2021 15:52 GÜNCELLEME 10.09.2021 15:55
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Son dönemde Çin yönetimi aleyhine dikkat çeken açıklamalarda bulunan 91 yaşındaki spekülatör George Soros bu kez de Çin'e yatırım yapanların zararlı çıkacağını belirterek Çin'de ekonomik kriz çıkacağı imasında bulundu. Özellikle ABD'li şirketleri Çin'e yatırım yapmaktan uzak durmaya çağırdı.

SOROS-ÇİN ÇEKİŞMESİ

Soros “Milyarlarca doları Çin’e yatırmak trajik bir hata. Çin'e yatırım yapan BlackRock’ın (ABD’li bir yatırım şirketi) müşterileri muhtemelen para kaybedecek, daha da önemlisi ABD ve diğer demokrasilerin ulusal güvenlik çıkarları zarar görecek.” dedi.

Soros Çin yönetimi için "Dünyadaki açık toplumlar için en tehlikeli düşman” da dedi. 

Macar-Amerikalı Yahudi milyarder iş adamı ve spekülatör olan George Soros (1930-) kurduğu "Açık Toplum Vakıfları" ile fikirleri doğrultusunda diğer ülkelerin siyasi ve kültürel yapılarını değiştirme çabalarıyla biliniyor. Çin'e yönelttiği sert eleştiriler, Çin'in dünyadaki ekonomik ağırlığı nedeniyle dikkat çekiyor.

George Soros geçtiğimiz günlerde Çin lideri Xi Jinping'in aleyhine sert açıklamalarda bulunum ve onu piyasaların nasıl işlediğini anlamamakla, ekonomiyi ve nüfus bilgilerini olumlu göstermek için rakamlarla oynayıp sahtekarlık yapmakla suçlamıştı.


 

YORUMLAR 33
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyayı Zaten Bu İki Yahudi Zengin Yönetiyor Allahım Akılfikir Versin Müslümanlara Ve Hıristiyanlara
    Cevapla
  • Gün3 2 yıl önce Şikayet Et
    Her ülkeye her şehre her evin içine giren dünya pazarına açılan Çin'e yatırım yapmayın kriz çıkacak demek çok mantıksız. Esas ABD de ekonomik kriz çıkacak o yüzden ABD li fabrikatörler büyük şirketler Çin 'e ve Çinceye yöneliyorlar hatta Çinde fabrika kurmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Rockefeller gibi sen de birgün ölüp cehenneme kütük olacaksın inşaAllah amiiiin... İçtiğin onca masum çocuğun kanı seni orada tekrar tekrar boğacak inşaAllah amiiiin aminn amiiiin
    Cevapla
  • birkıssadanbinhisse 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin amin
    Cevapla
  • Brl 64 2 yıl önce Şikayet Et
    Çini bitirirse bu Corona bitircek
    Cevapla
  • bay e 2 yıl önce Şikayet Et
    gebermeye hali yok hala para diyor mal
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanlar bitermi dünyada?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle