İstanbul'da "Bitcoin" zirvesi

Türkiye’nin en geniş katılımlı Kripto Para Zirvesi, 26-27 Ekim’de İstanbul Kongre Merkezinde düzenleniyor. Zirveye kripto para borsaları, coin ve altcoin’lerin temsilcileri katılarak yatırımcılarla bir araya gelecek.

GİRİŞ 31.08.2021 07:24 GÜNCELLEME 31.08.2021 09:32
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Son yılların en gözde yatırım araçlarından biri hâline gelen kripto paralar ilk defa geniş katılımlı bir zirve ile enine boyuna tartışılacak. Kripto para konusunda regülasyon hazırlıkları sürerken 26-27 Ekim tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek Kripto Para Zirvesi ile yatırımcıların da bizzat kripto para borsaları, coin ve altcoin’lerin temsilcileri tarafından aydınlatılması amaçlanıyor. Zirveye kripto para borsalarının yanı sıra coin ve altcoin’ler de katılacak. Zirve aynı zamanda altı farklı oturuma ev sahipliği yapacak.

TARAFTAR TOKEN’LAR
Zirvenin her iki gününde “Türkiye’deki coin’lerin geleceği” başlıklı birer oturum olacak ve coin ile altcoinler kendilerini anlatma fırsatı bulacak. İlk günün son oturumuna kripto para fenomenleri katılırken ikinci günün ilk oturumunda ise futbol kulüpleri tarafından çıkarılan taraftar coin konuşulacak. Bu oturuma üç kulübün konu ile ilgili yöneticileri katılacak. Zirvenin son oturumunda ise yine kripto para borsalarının temsilcileri, kendilerini ve sektörü anlatma fırsatı bulacak.
Zirvede oturumların yanı sıra B2B görüşmeleri de yapılacak. Borsalar, coin’ler ve altcoin’ler için tahsis edilen alanlarda kripto para borsaları ve coinler bir araya gelecek. Özel B2B görüşmeler için zirvenin www.kriptoparazirvesi.org adresinden görüşme talep edilen borsa, coin ve altcoin’ler için rezervasyon yaptırılabilecek. Zirvede ayrıca borsalar, coin ve altcoin’ler kendilerini anlatmak için özel salonlar kiralayabilecek. Ziyaretçiler de aklına takılan soruları direkt muhataplarına sorma imkânı bulacak.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 28
  • Fani 2 yıl önce Şikayet Et
    Antalya da ailesini ortadan kaldıran yani öldüren 40 yaşlarında genç te bit, pire, koyun, keçi hastalığına yakalanmış sonunda kaybettiklerini kazanma arzusuyla son hamlesini yapmış ve para vermeyen başta babası, annesi, eniştesi, kızkardeşini ÖLDÜRMÜŞTÜ. çok değil daha bir kaç ay önceki olay, ne çabuk unuttuk.
    Cevapla
  • Samed 2 yıl önce Şikayet Et
    Günlük al sat yapıyorum. Bin tl günlük bırakıyor oda bana yetiyor. Takip edebilene.
    Cevapla
  • TÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Karpuz seçerken kendine güvenmeyen manava sectiren halk bitcoin uzmanı olmuş.Helal Walla.
    Cevapla
  • Trader 2 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş gel.. atma ziyaa da diyorlar senin gibilere.. daha indikatör okumayı bilmeyen herkes savaş uçağı kullanır olmuş
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanımız dijital varlık terimine aşina değil. Olmayan bir şey gözüyle bakılıyor. Bu varlıkların alınıp satılmasına, belli bir değere sahip olmasına inanmakta güçlük çekiyorlar. İnsanlara anlatacak çok şey var ama anlamak için de biraz teknik bilgi gerekir. İlkokul mezununa kuantum fiziği anlatmak gibi bir şey.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanal paraların hepsi tavşanın suyunun suyuna benziyor. Tabii burda asıl para asıl tavşan değeri düşsede çıksada altındır.
    Cevapla
  • Şakirr 2 yıl önce Şikayet Et
    Altın'da hiç çalışmadan üretmeden kazanayım diyenlerin aracı oldu birbirlerinde farklı değil.
    Cevapla
  • MURAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ulkede regulasyon la.asiri vergi getirirsen Hukumeti bile kaybedebilirsin.En cok oynanan ulke Turkiye.Aman Dikkat derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle