Çin Merkez Bankası'ndan kripto para açıklaması

Çin Merkez Bankası yetkilisi Yin Youping Bitcoin ve diğer kripto paraların yasal ödeme araçları olmadığını ve gerçek bir değere dayanmadığını belirtti

Çin Merkez Bankası'ndan kripto para açıklaması
Çin Merkez Bankası'ndan kripto para açıklaması
GİRİŞ 29.08.2021 12:12 GÜNCELLEME 29.08.2021 12:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Çin, kripto paralar üzerindeki baskısını devam ettiriyor. Son olarak Çin Merkez Bankası(PBoC) Finanasal Tüketici Hakları Kouma Bürosu Direktör Yardımcısı Yin Youping kripto para yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

Bitcoin ve diğer kripto paraların yasal ödeme araçları olmadığını vurgulayan Yin Youping düzenlenen basın toplantısında "İnsanlara bir kez daha hatırlatıyoruz, Bitcoin ve diğer kripto paraları destekleyen bir değer yok. Youping, bunun yanında kripto para işlemlerinin 'saf heyecanla' yapıldığını sözlerine ekledi.

YÜKSEK BASKIYA DEVAM

Yin Youping, ayrıca bankanın dijital parayla ilişkili işlemlerde yüksek baskı uygulamaya ve bu işlemleri engelleme çalışmalarına devam edeceğini belirtti. People's Daily Online'da yer alan habere göre PBoC, kripto para alım satım platformlarını engellemek için çalışmalarını yoğunlaştıracak.

YORUMLAR 7
  • Mehmedi 2 yıl önce Şikayet Et
    kripto paralar caiz değil
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    KRİPTO PARA CAİZ DEĞİL.Uzak durun.
    Cevapla
  • Yalan yok 2 yıl önce Şikayet Et
    Bitcoin Dijital parayı Rahat bırakınız ... Siz gidin Türk Uygur öldürünüz .!!! İşine bak Asabımı bozma moruk .!!!
    Cevapla
  • Vay bee 2 yıl önce Şikayet Et
    Bittcoin ve Dijital paraları Rahat bırak artık Alçaklar Yeter bıktık sizden artık .!!!
    Cevapla
  • İçi boş FURYA 2 yıl önce Şikayet Et
    "Çin Merkez Bankası yetkilisi Yin Youping Bitcoin ve diğer kripto paraların yasal ödeme araçları olmadığını ve gerçek bir değere dayanmadığını belirtti" "Çin kripto para alım satım platformlarını engellemek için çalışmalarını yoğunlaştıracak." Allah bizim devletteki "kripto uzmanlarına" da akıl verseydi sitelere engel koyun diye tavsiye verirlerdi onun yerine resmiyet kazandıralım dediler siyasilere. İçi boş kriptonun. Ben yazılım mühendisi olarak sonunun felaket olacağını söylüyorum 3000 tane kripto "SAN-AL para " oldu toplasan 1 kuruş etmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle