TEI'den büyük başarı: Dünya çapında 3 ödül aldı

Ülkemizin ihtiyaç duyduğu özgün havacılık motorlarının geliştirilmesindeki başarıları ve küresel havacılık sektörüne sunduğu imalat katkılarıyla adından söz ettiren TEI uluslararası alanda da ödüllendirilmeye devam ediyor.

GİRİŞ 28.08.2021 13:19 GÜNCELLEME 28.08.2021 13:20
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

TEI, Uluslararası Bağımsız Araştırma Şirketi Brandon Hall Group ve iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan “Stevie Awards” programında toplamda 3 ödüle layık görüldü.

Dünyada tek olacak İHA motoru! 2 tonluk aracı 40 bin feet'e çıkaracakDünyada tek olacak İHA motoru! 2 tonluk aracı 40 bin feet'e çıkaracak

TEI Başkanı duyurdu: Sınıfının en iyisiydi, 2,5 yılda yenisi yapıldıTEI Başkanı duyurdu: Sınıfının en iyisiydi, 2,5 yılda yenisi yapıldı

Savunma sanayide dev iş birliği hamlesi! İki savunma devi güçlerini birleştirdiSavunma sanayide dev iş birliği hamlesi! İki savunma devi güçlerini birleştirdi

Brandon Hall Group’tan iki büyük ödül

Brandon Hall Group tarafından düzenlenen Mükemmeliyet Ödülleri’ne TEI iki kategoriden aday gösterildi. Yerlileşme ve millileşme çerçevesinde özgün tasarımlarla Savunma Sanayii’nin motor ihtiyacını karşılayan TEI, Çalışan Bağlılığındaki En İyi Gelişim Ödülü’ne ve Yetenek Stratejisi Alanında En İyi İlerleme Ödülüne sahip oldu. 

İnsan Kaynakları Alanında En prestijli Ödül TEI’de

Uluslararası alanda dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Stevie Awards tarafından da TEI onurlandırıldı. Küresel havacılık sektörüne büyük katkılar sunan TEI, Çalışan Bağlılığı Başarı Ödülü’nü almaya hak kazandı.

TEI Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akşit ödüllere ilişkin “İnsan kaynakları alanında Türkiye’ye 3 madalya getirmiş olduk. Brandon Hall madalyalarımızla Türkiye’den savunma sektöründe altın madalya alan ilk şirketiz. İkisinden de altın madalya alan dünyada tek şirketiz.” ifadelerini kullandı.

“Bir Yılda 300 Bin İş Başvurusu Aldık”

TEI Eskişehir Yerleşkesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mahmut F. Akşit, TEI’ye rekor düzeyde iş başvurusu yapıldığını duyurdu. Akşit, “TEI’ye bir yıl içerisinde 310 binden fazla başvuru almışız. Türkiye genelinde de bir rekor bu. 310 bine yaklaşan başka şirket var mı bilmiyorum. Yapılan bu başvurulara da ortalama 3 gün içerisinde geri dönüş yapmışız” dedi.

YORUMLAR 29
  • Chp li 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş işlerle uğraşıyorsunuz heykel yapın
    Cevapla
  • mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    gurur verici bir durum ama kafamada takıldı bu Brandon Hall Group hep genaral elektiriğe ödül veriyor genaral elektirikte teı hissedarı
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH bu ülkenin ekmeğini yiyiyip bu ülke için çalışanlardan razı olsun..
    Cevapla
  • Hans 2 yıl önce Şikayet Et
    300 bin kişiden kaç kişiyi işe aldınız acaba, bu işinize gelmedi soylelemek demi oda kesin bir rekordur..?
    Cevapla
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka. Hepsini işe mi alacak. Allah'ın Hans ı.
    Cevapla
  • Turnaoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Manzallah bir chp iktidara getirse bu yatırımlar hepsi çöpe gider
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu nasıl adamlarsınız her olayı parti ayrımcılığına çekiyorsunuz. Övünün abi 3 ödül almış işte. bırakın bu particilik işlerini. chp - akp - mhp diye diye ömrünüz çürüdü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle