Başkan Erdoğan'dan 'memur zammı' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan "2022-2023 yılları için memur maaşlarındaki artış oranı ortalama yüzde 31,2 ve miktar olarak 1352 lira olarak gerçekleşmiştir. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

GİRİŞ 24.08.2021 14:52 GÜNCELLEME 24.08.2021 16:25
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında "Kamu işçilerimizden sonra memurlarımızı da enflasyona ezdirmeme sözümüzü yerine getirdik. En düşük memur maaşı 4 bin 348 liradan 5 bin 700 liraya yükselmiştir. Dün imzalanan kamu çalışanlarımıza yönelik toplu sözleşmenin ülkemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi

YORUMLAR 53
  • Mirasyedi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bereket versin.Devletimize zeval gelmesin.
    Cevapla
  • memur 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi korusun
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir taneside çıkıp Allah bereket versin demiyor,bu devlet sizi silah zoruyla mı memur yaptı,beyenmeyen istifa edebilir.İnsanlar özel sektörde asgari ücretle çalışıp karnını doyurmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Özel sektörde o maaşları beğenmeyen de istifa edip memur olmak için çabalayabilir. Ne yani kimse birşeyi eleştirmesin mi ?
    Cevapla
  • Fukara 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi önerim var. Devlet vatandaşların kirasını elektrik su doğalgaz masraflarını, çocukların mama bez elbise okul masraflarını, ve üç öğün değil 2 öğün orta düzeyde yemeğimizi versin inan maaş bişey istemiyorum. Bir marketten simit alıyordum market %30 zam yaptı. Denetim falan yok. Yüzde 5miş 6mış .sizin olsun. Zam yaptırtmayın yeter. Daha çok şeyler var lakin anlayacak kişiler yok
    Cevapla
  • ReisEmir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şurada yazan herkes, birbirinin maaşıyla işiyle uğraşıyor, bırakın bu didişmeyi herkes nasibini yer. Öyle böyle 2 sene devletin verdiğine razı olacaksınız. Kazancın bereketi olmadıktan sonra milyon kazansanız geldiği gibi gider.
    Cevapla
  • Yavuz-02 2 yıl önce Şikayet Et
    işçisin herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle