“Sanayicimizden başka hiç kimseden icazet almadık, almayız”

Sanayiciler gruplar halinde Başkan Nursaçan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

“Sanayicimizden başka hiç kimseden icazet almadık, almayız”
“Sanayicimizden başka hiç kimseden icazet almadık, almayız”
GİRİŞ 24.08.2021 13:35 GÜNCELLEME 24.08.2021 13:35

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden sanayiciler, OSB’de yapılan yatırımlar nedeniyle teşekkür ettiler. Görevde oldukları sürece sanayiciden başka hiç kimseden icazet almadıklarını dile getiren Başkan Nursaçan, tek amaçlarının OSB’nin sahibi olan sanayicilere hizmet etmek olduğunu söyledi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan sanayiciler gruplar halinde Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Kayseri’nin duayen sanayicilerinin de aralarında bulunduğu sanayicilerimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Nursaçan, yaptıkları çalışmalarla Kayseri OSB’yi Türkiye’nin en prestijli OSB’lerinden birisi haline getirdiklerini belirtti.

Şehrimizin ve ülkemizin kısır çekişmelere değil daha fazla üretmeye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Tahir Nursaçan, tek amaçlarının daha fazla üretim, daha fazla ihracat ve daha fazla istihdam için sanayicilere her türlü kolaylığı sağlamak olduğunu kaydetti. Başkan Nursaçan, “Sanayicimizden başka hiç kimseden icazet almadık, almayız” diye konuştu.

Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden sanayicilerimiz de yapılan yatırımlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Nursaçan ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.