Finli dev, Türk şirketini aldı

Finlandiya merkezli global ambalaj şirketi Huhtamaki, Elif Holding A.Ş’yi (“Elif”) satın almak için hisse devri anlaşması imzaladı. İşlem, Rekabet Kurumu onayından sonra tamamlanacak.

Finli dev, Türk şirketini aldı
Finli dev, Türk şirketini aldı
GİRİŞ 16.08.2021 13:10 GÜNCELLEME 16.08.2021 13:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Finlandiya merkezli ambalaj şirketi Huhtamaki, Elif Holding A.Ş’yi (“Elif”) satın almak için hisse devri anlaşması imzaladı.

Türkiye’nin en büyük esnek ambalaj üreticileri ve ihracat şirketleri arasında yer alan Elif, Türkiye ve Mısır’da son teknolojiye sahip iki üretim tesisine sahip. 50'yi aşkın ülkede ve çoğunluğu uluslararası dev şirketlerin oluşturduğu 200'den fazla üretim tesisine esnek ambalaj çözümleri sunmakta olan Elif, alanında bölge lideri konumunda bulunuyor.

36 ülkede 82 üretim merkezine sahip Huhtamaki, 18 bin 200 çalışanı ile dünyanın önde gelen sürdürülebilir ambalaj şirketlerinden. Huhtamaki’nin 2020 yılı cirosu 3,3 milyar euro olarak gerçekleşti.

KAYNAK: DÜNYA/KERİM ÜLKER
YORUMLAR 3
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın çakalları ölümü gösterip sıtmaya razı ettiriyorlar. Tüm fabrikaları sürdürülebilir ürün standardı ayağına avrupaya girişinde zorlukla tehtid edip, fabrikaları ucuza kapatıyorlar. İşte bazılarına hoş küffarın oyuları.
    Cevapla
  • Muhtar 2 yıl önce Şikayet Et
    bedavaya almışlardır
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    koşun memleketi satıyorlar, nerdesiniz zilletliler gezizekalı kaz kafalılar
    Cevapla